Οι πιθανότητες του Μπουχαλάκη για βασικός με ΑΕΚ

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μπουχαλάκης έχει αυξήσει για τα καλά τις πιθανότητές του για βασικός στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ μετά την αποβολή του Ζντιέλαρ. «Καμία Άντερλεχτ, μόνο ΑΕΚ», το... σύνθημα του Σίλβα.

Ο Πορτογάλος δεν είχε καμία πρόθεση να... σπάσει το σέρβικο δίδυμο στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Η αποβολή του Ζντιέλαρ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ του άλλαξε τα σχέδια.

Αυτήν την στιγμή όμως ένας άλλος νεαρός μέσος μπορεί να... ξεπηδήσει από τις επιλογές του Μάρκο Σίλβα. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Που προτιμήθηκε ως αλλαγή από τον προπονητή του για τον αγώνα με τον δικέφαλο του Βορρά. Αντί να μπει στο ματς ο Παϊτίμ Κασάμι επελέγη εκείνος.

Από την στιγμή της πλήρους επανόδου του ο διεθνής μέσος των Πειραιωτών παρουσιάζει διαρκώς θετικά δείγματα, προβληματίζοντας ευχάριστα το τεχνικό επιτελείο ενόψει ΑΕΚ και αυξάνοντας για τα καλά τις πιθανότητές του για βασικός. Ο Σίλβα βέβαια περιμένει τον Εστέμπαν Καμπιάσο και ότι θα είναι απόλυτα μάχιμος και βέβαια τον σκέφτεται για παρτενέρ του Μιλιβόγιεβιτς. Υπάρχει και η περίπτωση του Ελβετού αλλά όχι τόσο ψηλά στις προτιμήσεις του.

Εκτός των άλλων ο Τσόρι πρόκειται να μπει αποστολή και να πάρει χρόνο. Γι' αυτό και... κόπηκε από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Για να είναι στο 100% για το ματς του ΟΑΚΑ. Ο Σίλβα πάντως έχει φροντίσει από τώρα να στείλει το... μήνυμά του προς τους παίκτες του: «Δεν υπάρχει καμία Άντερλεχτ αυτήν την στιγμή για εμάς. Μόνο η ΑΕΚ». Ο Ίβηρας από την άλλη είναι σίγουρος για τους παίκτες του και την αξία τους και ότι θα τον βγάλουν ασπροπρόσωπο.