Πάνε για...100 γκολ οι Νέοι του Ολυμπιακού!

Gazzetta team
Τα 100 γκολ στο Πρωτάθλημα Super League K-20 κυνηγούν μεταξύ άλλων οι Νέοι του Ολυμπιακού.

Τα 100 γκολ στο Πρωτάθλημα Super League K-20 κυνηγούν μεταξύ άλλων οι Νέοι του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα μετά από 18 αήττητους αγώνες (16 νίκες, 2 ισοπαλίες) έχει σημειώσει 64 γκολ δηλαδή 3,5 γκολ ανά αγώνα. Έως την λήξη της αγωνιστικής περιόδου απομένουν 12 αναμετρήσεις στις οποίες εάν ο Ολυμπιακός έχει τον ίδιο μέσο ορο θα "σπάσει" το φράγμα των 100 γκολ!

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν πετύχει 7 γκολ απέναντι στον Πλατανιά και στον Λεβαδειακό ενώ έχουν σημειώσει περισσότερα από 4 σε άλλα 9 παιχνίδια. Μεταξύ αυτών είναι το 4-1 και 0-4 με τον ΠΑΟΚ, το 0-4 με τον Παναθηναϊκό και το 4-1 με την ΑΕΚ. Έως το τέλος απομένουν 12 παιχνίδια εκ των οποίων τα 6 είναι εντός (Πανθρακικός, Ηρακλής, Καλλονή, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Βέροια) και τα άλλα 6 εκτός (Ξάνθη, ΑΕΚ, Ηρακλής, Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος).

Εκτός από την επίθεση ο Ολυμπιακός έχει και την καλύτερη άμυνα (6 γκολ) στο Πρωτάθλημα και είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχτεί διψήφιο αριθμό γκολ. Στόχος του Ολυμπιακού είναι η συνεχής βελτίωση των παικτών και η χρησιμοποίηση τους στην πρώτη ομάδα. Έως σήμερα έχουν χρησιμοποιηθεί σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο οι Σάλιακας, Τσιμίκας, Λάτσι, Μανθάτης ενώ και άλλοι έχουν συμπεριληφθεί σε αποστολές.