Λατρεία για Λέτο! (gTV & pics)

Νίκος Αθανασίου
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε στο χορτάρι της Λεωφόρου τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου με τους οπαδούς του «τριφυλλιού» να αποθεώνουν τον Σεμπάστιαν Λέτο.

Όπως ήταν γνωστό, ο Παναθηναϊκός ήθελε να παρουσιάσει στον κόσμο του τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Σκόντα Ξάνθη στην Λεωφόρο. Λίγο μετά τις 19:15, οι νέοι «πράσινοι» έβγαιναν ένας ένας από την φυσούνα ενώ δίπλα τους ανοίγαν βεγγαλικά. Πρώτος έκανε την εμφανισή του ο Βιγιαφάνιες και ακολούθησαν οι Μολέδο, οι Παναγιώτης και Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Εβανζελίστα, Μαμούτε και τελευταίος και... καλύτερος ο Σεμπάστιαν Λέτο!

Μόλις ο Αργεντινός έκανε την εμφάνισή του όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι και δεν σταμάτησε να φωνάζει το γνωστό σύνθημα για τον 29χρονο μεσοεπιθετικό. Ο «Σέμπα» ήταν ολόκληρος ένα... χαμόγελο και γύρισε προς τον κόσμο, ευχαριστώντας τον για την υποδοχή!

Από την παρουσίαση απουσίαζε ο Μέστο που υποφέρει από ίωση και ο Ολιβιέ Μπουμάλ που έκανε εγχείριση στις αρχές της εβδομάδας.