«Μπλόκο» Κοντονή για οπαδούς του Ηρακλή στο ΟΑΚΑ

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ ο Ηρακλής, μετά από απόφαση Κοντονή. Ούτε ο «Γηραιός» θα δώσει εισιτήρια για τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ.

Χωρίς τους φιλάθλους του θα παραταχθεί κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Ηρακλής, καθώς, όπως ενημέρωσε η διοίκηση του συλλόγου, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, απαγόρευσε την μετακίνηση οπαδών για το παιχνίδι του Κυπέλλου την Πέμπτη. Μάλιστα, μετά από αυτή την εξέλιξη, στην σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας για τον επαναληπτικό αγώνα αποφασίστηκε να μην δοθούν εισιτήρια για στην Ένωση και έτσι, η θύρα των φιλοξενούμενων θα παραμείνει κλειστή.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

Χωρίς κόσμο στο Ο.Α.Κ.Α
Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό από τον αρμόδιο Υπουργό, Σταύρο Κοντονή, ότι δεν θα επιτραπεί η μετακίνηση των οπαδών του Ηρακλή στην Αθήνα, για τον αυριανό προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ηρακλή. (28/01, 19:30).

Έτσι, στα μέτρα τάξης που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Καυτανζόγλειο για τον επαναληπτικό αγώνα μεταξύ των 2 ομάδων την άλλη Πέμπτη, 04/02 στις 19:30 στη Θεσσαλονίκη, αποφασίστηκε να διεξαχθεί με την παρουσία των φιλάθλων μόνο του Ηρακλή και να μην ανοίξει η θύρα των φιλοξενουμένων, ούτε να διατεθούν εισιτήρια ακόμη και σε μεμονωμένους φίλους της ΑΕΚ

Να σημειωθεί, ότι το "παρών" στη σύσκεψη έδωσαν εκτός του Υπευθύνου Ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, Μάκη Σαρλή, ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, και οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής, της Δ.Ε.Α.Β και της Ε.Π.Ο.