Κολοβέτσιος: «Προσοχή στον Ηρακλή»

Gazzetta team
Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε στο match programme του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ηρακλή και αναφέρθηκε στο θετικό σερί της Ένωσης στα τελευταία ματς, ενώ τόνισε ότι προέχει η πρόκριση επί του Ηρακλή στο Κύπελλο.

«Στα τελευταία παιχνίδια βγαίνει η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις με τον κόουτς. Σιγά σιγά μας περνάει κάποια πράγματα και τα στοιχεία που θέλει, η ομάδα αποκτά το δικό της DNA και το σημαντικό είναι ότι νίκη με τη νίκη αποκτά μέταλλο πρωταθλητισμού, μέταλλο νικητή. Αυτό είναι και το σημαντικότερο στοιχείο που μας έχει περάσει ο νέος προπονητής. Αυτός πρέπει να είναι ο οδηγός μας σε κάθε παιχνίδι. Να μπαίνουμε μέσα για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς», ανέφερε αρχικά ο Λαρισαίος αμυντικός ο οποίος στη συνέχεια τόνισε ότι θα πρέπει η Ένωση να δείξει την ανάλογη προσοχή.

«Μπορεί η κατάκτηση του κυπέλλου να αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο, αλλά προέχει η πρόκριση επί του Ηρακλή και μετά τα… όνειρα»!

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω κινητού και τάμπλετ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.