Eξετάζει Ισνάλντο η ΑΕΚ

Gazzetta team
Με την μεταγραφική περίοδο να πλησιάζει σιγά-σιγά προς το τέλος της, η ΑΕΚ «ανεβάζει» στροφές, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της.

Σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ, στην πολύωρη σύσκεψη της Δευτέρας (15/1) στα γραφεία της Ένωσης, μεταξύ των Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, Ντούσαν Μπάγεβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, τέθηκε ξανά επί τάπητος ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ.

Το νέο όνομα που προέκυψε από την συνάντηση είναι αυτό του 22χρονου Αργετινού εξτρέμ Εουχένιο Οράσιο Ισνάλντο. Ο παίκτης ανήκει στη Νιούελς και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στη Ντεφένσα, μετρώντας 20 εμφανίσεις (18 ως βασικός) και 3 γκολ.

Η περίπτωση του αριστεροπόδαρου Αργετινού έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων», ενώ το «πράσινο» φως για την απόκτηση του φαίνεται να έχει δώσει και ο Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος τον έχει παρακολουθήσει σε βίντεο, έχοντας παράλληλα συλλέξει και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Πλέον το θέμα της απόκτησης του βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην ατζέντα της Ένωσης και αναμένονται εξελίξεις μέσα στα επόμενα 24ωρα.