Σκόκο: «Απέρριψα Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ γιατί ήθελα Αργεντινή»

Δημήτρης Τομαράς
Ο Σκόκο με δήλωσή του σε media της χώρας του τόνισε πως έβαλε... stop στην επιστροφή του στην Ελλάδα, επειδή ήθελε Αργεντινή. Διάψευση από την πλευρά του παίκτη για ενδιαφέρον για Γενάρη.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός εμφανίζεται να έχει κάνει δηλώσεις του στην Αργεντινή, υπογραμμίζοντας πως «απέρριψα Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ γιατί ήθελα Αργεντινή. Είπα 'όχι' και σε προτάσεις από την Ισπανία. Ο στόχος μου ήταν εξαρχής να γυρίσω στη Νιούελς και αυτό έγινε. Και εκεί θέλω να μείνω».

Ο Σκόκο είναι γενικά ένας παίκτης που έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια στην μεταγραφική... ατζέντα των μεγάλων της Super League. Πάντως στην Αργεντινή υπήρξε και τέτοια πληροφορία, που μεταδόθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης και αφορούσε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

To περιβάλλον και γενικά η πλευρά του παίκτη διέψευσε στο Gazzetta.gr πως ισχύει κάτι τέτοιο για τον Γενάρη. Πως έχει προκύψει δηλαδή τώρα ενδιαφέρον από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Παράλληλα αυτό που τονίστηκε ήταν πως η ομάδα που τον ήθελε πολύ ήταν η Ρίβερ αλλά οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό.