Έδιναν δανεικό τον Όλσεν από τον ΠΑΟΚ για Βελλίδη!

Απόστολος Παγώνης
Διαβάστε στο Gazzetta.gr τι συνέβη και δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Βελλίδη στον ΠΑΟΚ. Γιατί δεν προχώρησε ο δανεισμός του Όλσεν στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τι είπε ο Φράνκ Άρνεσεν στον 28χρονο πορτιέρο.

Η απόκτηση τερματοφύλακα από τον ΠΑΟΚ πάει μια μέρα πίσω καθώς δεν επήλθε συμφωνία με τον Μάρκο Βελλίδη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής-δανεισμού. Δεν αποκλείεται φυσικά κάτι τέτοιο να γίνει αύριο (Τρίτη)

Η προεργασία που είχε γίνει ανάμεσα στις δύο ομάδες από χθες (17/1) το βράδυ συνεχίστηκε και σήμερα (18/1) το πρωί. Τα χρήματα δεν ήταν εμπόδιο για την μετακίνηση του Βελλίδη στον ΠΑΟΚ καθώς ο Γιώργος Χριστοβασίλης είχε ρίξει τις απαιτήσεις που είχε τον Οκτώβριο στην πρώτη κρούση του Δικεφάλου.

Το πρόβλημα που προέκυψε ήταν στην χρονική διάρκεια που θα έχει η συνεργασία του 28χρονου πορτιέρο με τους Θεσσαλονικείς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr ο ΠΑΟΚ ζήτησε τον δανεισμό του διεθνή τερματοφύλακα μέχρι το καλοκαίρι και αν ικανοποίηση με τις εμφανίσεις του τότε θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 3χρόνια.

Ο Βελλίδης παρότι ξεκίνησε για Θεσσαλονίκη, μετά απ' αυτή την εξέλιξη αναγκάστηκε να γυρίσει στα Γιάννενα καθώς ήταν αρνητικός στο σκεπτικό που έχουν στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος στις επαφές που είχε με τον Χριστοβασίλη θέλοντας να δελεάσει την ομάδα των Ιωαννίνων πρότεινε να παραχωρήσει δανεικό μέχρι το καλοκαίρι τον Ρόμπιν Όλσεν, που έτσι κι αλλιώς δεν... χαίρει της εκτίμησης του Τούντορ.

Οι Γιαννιώτες όμως δεν μπορούν να πάρουν παίκτη ξένο και ο λόγος είναι πως δεν έχουν αδειοδότηση. Έτσι ο Σουηδός τερματοφύλακας θα συνεχίσει για την ώρα στην Τούμπα μέχρι να βρεθεί ενδιαφερόμενος.

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Φράνκ Άρνεσεν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μάρκο Βελλίδη θέλοντας να τον ηρεμήσει λέγοντας του... «θέλουμε να έρθεις στον ΠΑΟΚ για να βοηθήσεις την ομάδα με την εμπειρία σου».

Η υπόθεση αναμένεται να κλείσει οριστικά αύριο, Τρίτη, με τον διεθνή τερματοφύλακα ν' αποφασίζει αν θα κάνει αποδεκτή την πρόταση του Δικεφάλου που ενδεχομένως να είναι βελτιωμένη καθώς στην Τούμπα θέλουν να κλείσει άμεσα τερματοφύλακα για τα παιχνίδια που έρχονται σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.