Θεραπεία α λα... Μπαρτσελόνα για Αστέρα!

Νίκος Τσιώκος
Με την κορυφαία μυοσκελετική θεραπεία, το σύστημα INDIBA activ, που χρησιμοποιούν ομάδες όπως οι Μπαρτσελόνα, Τσέλσι, εξοπολίστηκε το ιατρικό τιμ του Αστέρα Τρίπολης!

Ανεβαίνει σκαλοπάτι ο Αστέρας, που πλέον έχει εξοπλίσει το ιατρικό τιμ με το σύστημα INDIBA activ. Πρόκειται για την κορυφαία μυοσκελετική θεραπεία στον κόσμο, που χρησιμοποιούν μεγάλοι αθλητές και μεγάλες ομάδες, όπως οι Μπαρτσελόνα και Τσέλσι, αλλά και Εθνικές ομάδες. Έτσι, υπόσχεται την πρόληψη και την ταχεία αποκατάσταση των μυοσκελετικών τραυματισμών των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης

Το ιατρικό επιτελείο του ΑΣΤΕΡΑ εξοπλίστηκε με το σύστημα INDIBA activ το οποίο αποτελεί την κορυφαία μυοσκελετική θεραπεία παγκοσμίως.

Το INDIBA συνδυάζει τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων με κατάλληλα πρωτόκολλα για την πρόληψη και ταχεία αποκατάσταση των μυοσκελετικών τραυματισμών των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

To INDIBA activ χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα και διεθνή επιστημονική τεκμηρίωση, ενώ αποτελεί βασική επιλογή των σημαντικότερων αθλητών και αθλητικών συλλόγων, όπως η ποδοσφαιρική ομάδα της Μπαρτσελόνα, της Τσέλσι, Εθνικές Ομάδες, Ολυμπιακές Επιτροπές και χιλιάδες κορυφαίους επαγγελματίες διαφόρων αθλημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο!

Στην Ελλάδα τα αποκλειστικά δικαιώματα του INDIBA έχει κατά αποκλειστικότητα η εταιρεία Ostracon.