ΠΑΟΚ: Δύο «in», ένας «out»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Μαρίν Λέοβατς στάθηκε άτυχος και μένει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης, ενώ επιστρέφουν Παναγιώτης Γλύκος και Γκάρι Ροντρίγκες.

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Κροάτη αμυντικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Καλλονή, υπέστη θλάση β΄ βαθμού στο δεξί προσαγωγό. Σύμφωνα με την εκτίμηση του γιατρού της ομάδας, Γιάννη Ράλλη, ο νέος τραυματισμός θα αφήσει τον Λέοβατς για τουλάχιστον έναν μήνα εκτός γηπέδων.

Σ’ ότι αφορά τον Παναγιώτη Γλύκο από την προπόνηση της Παρασκευής θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς και θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της Κυριακής με τη Βέροια.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ανεβάζει ρυθμούς και ενδεχομένως να είναι στη διάθεση του Ιγκόρ Τούντορ για τον αγώνα με την Ξάνθη, σίγουρα θα είναι «ΟΚ» για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ για τον Ρικάρντο Κόστα δεν θέλουν οι άνθρωποι του τεχνικού τιμ να ρισκάρουν κάποια πιθανή υποτροπή και θα τον αφήσουν για ένα μικρό διάστημα ακόμη εκτός φουλ δράσης.

Στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκε για τον αγώνα με την Καλλονή ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, που ακόμη περπατά με πατερίτσες και αναμένεται σε 20 με 30 ημέρες να ξεκινήσει σιγά σιγά τρέξιμο.