Κληρώνει για Εβανζελίστα

Gazzetta team
Κρίσιμες ώρες ενόψει για την υπόθεση του Λούκας Εβανζελίστα, αφού ο Αντρέα Στραματσόνι αναμένει την απάντηση της Ουντινέζε, μετά την νέα επαφή που είχαν την Τρίτη (12/1). Ανακοινώνεται ο Μαμούτε.

Τη... μοίρα του Λούκας Εβανζελίστα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αναμένεται να κρίνουν οι επόμενες ώρες, αφού ο Αντρέα Στραματσόνι ήρθε σε νέα επαφή με την οικογένεια Πότσο την Τρίτη (12/1). Όπως αναφέρει το Goal, ο Ιταλός επιμένει στον 18μηνο δανεισμό του Βραζιλιάνου, αλλά από την πρώην ομάδα του δείχνουν αμετακίνητοι στο να είναι 6μηνη η διάρκειά του.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Κέιν σκοράρει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι της Τότεναμ με τη Λέστερ.

Μετά τις νέες πιέσεις του κόουτς του Τριφυλλιού, η ομάδα του Ούντινε ζήτησε ακόμη μερικές ώρες προθεσμία για να ζυγίσει τα δεδομένα και να δώσει την οριστική της απάντηση έως το μεσημέρι της Τετάρτης (13/1). Φαίνεται πάντως πως δύσκολα θα αλλάξει γνώμη, κάτι που αν συμβεί, το 6μηνο του deal θα είναι μονόδρομος για τον «Στράμα», που έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή.