Δυνατά για Σαλπιγγίδη η Βέροια!

Θοδωρής Βασίλης
Η μεταγραφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον Πανιώνιο «κολλάει» και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο παίκτης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Βέροια!

Η μεταγραφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον Πανιώνιο φαίνεται πως «κολλάει» με τις δύο πλευρές τελικά να μην τα βρίσκουν στο οικονομικό, αλλά και γιατί η επιθυμία του ποδοσφαιριστή και της γυναίκας του είναι να μείνουν στη Βόρεια Ελλάδα. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η Βέροια βρίσκεται σε συζητήσεις με τον έμπειρο επιθετικό.

Στη «Βασίλισσα», δεν επιβεβαιώνουν αλλά και ούτε διαψεύδουν την πληροφορία αυτή, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής σύμφωνα με πληροφορίες, την Τρίτη αναμένεται να έχει τις τελικές συζητήσεις με την διοίκηση της ομάδας. Υπέρ της Βέροιας στην υπόθεση αυτή, είναι το γεγονός πως στην ομάδα βρίσκονται ο Ζήσης Βρύζας και ο Γιώργος Γεωργιάδης, όπως επίσης πως ο «Σάλπι» και η γυναίκα του δεν θέλουν να φύγουν από την Θεσσαλονίκη, όπως είπαμε, λόγω του νεογέννητου παιδιού τους. Ο Πανιώνιος του προσφέρει 150.000 ευρώ για συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου, αλλά το ποσό αυτό δεν δείχνει να τον δελεάζει.

Την επιθυμία του να αποκτήσει επιθετικό, δεν έκρυψε άλλωστε και ο Γεωργιάδης στη Nova, όπου δήλωσε: «Θέλουμε έναν επιθετικό για να μας ελευθερώσει στο θέμα του γκολ. Είμαστε σε αναζήτηση, αλλά αυτή την εποχή δεν είναι εύκολο να βρεις τον παίκτη που θέλεις. Θα κινηθούμε επίσης για την απόκτηση ενός πλάγιου ποδοσφαιριστή».