Αγωνιώδεις ώρες στον Εργοτέλη

Δημήτρης Τομαράς
Το ματς του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο παραμένει στον... αέρα, καθώς ακόμα δεν έχουν βρεθεί τα χρήματα για τους διαιτητές. Λαμπράκης στο Gazzetta.gr: «Έτοιμοι να παίξουμε, γίνεται προσπάθεια».

Παραμένει αμφίβολο το ματς του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδας. Τα όσα ξεκίνησαν να γίνονται από την Δευτέρα (4/1) στους Κρητικούς αφήνουν στον... αέρα τον εν λόγω αγώνα. Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» του Ηρακλείου δεν έχουν συγκεντρώσει ακόμα τα χρήματα για τους διαιτητές.

Γι' αυτό, το βράδυ της Τρίτης (5/1) θα γίνει μία συνάντηση με τους φίλους της ομάδας, ώστε να γίνει μία προσπάθεια να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό και με τη βοήθεια του κόσμου ως προς αναγνώριση των πολύ δύσκολων στιγμών που βιώνουν.

Μάλιστα, στον Εργοτέλη λένε ότι το αργότερο μέχρι το πρωί της Τετάρτης (6/1) θα έχει ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι, ενώ άπαντες έχουν δώσει ραντεβού στο γήπεδο 1,5 ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα, που έχει οριστεί για τις 17:15. Πάντως, ο Σταύρος Λαμπράκης ανακοίνωσε την αποστολή, αφού οι Κρητικοί είναι έτοιμοι να αγωνιστούν, όπως τοποθετήθηκε και στο Gazzetta.gr τονίζοντας ότι γίνεται προσπάθεια για να βρεθούν τα λεφτά.

«Σαν αγωνιστικό τμήμα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε, αλλά γίνεται προσπάθεια για να μαζευτούν τα χρήματα», ήταν τα λόγια του. Όσο για την αποστολή, οι «εκλεκτοί» είναι οι Αθανασίου, Δερμιτζάκης, Κυριακόπουλος, Ρέντζας, Λεονάρντο, Άλλα, Πίτσος, Γιαλούσης, Κούρτι, Αυγενικού, Φουκαράκης, Μυλωνάκης, Μπουρσέλης, Μάνος, Α. Καμαρά, Γαρεφαλάκης και Δωματάς.