Αντίπαλος του Ολυμπιακού ο... Ολυμπιακός!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
To 11 στα 11 του Μπούκοβι εδώ και εβδομάδες αποτελεί παρελθόν, το 16 στα 16 του Σόλιντ ισοφαρίστηκε κι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κυνηγά τον εαυτό του!

Αυτό που λέμε «μόνος μου κι όλοι σας»; Ε, αυτό ισχύει με τον Ολυμπιακό. Σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, πρώτα με το 11 στα 11 και μετά με το 16 στα 16, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα συνεχίζει την... παρέλασή της στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στη Νέα Σμύρνη, σε μια έδρα που ο Πανιώνιος είχε δεχτεί τέσσερα γκολ μέχρι χθες, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν και πέτυχαν τρία - και ενώ είχαν ισοφαριστεί. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα ξανά και την πρώτη αγωνιστική του νέου έτους συνέχισε εκεί που είχε μείνει στις 19/12 του 2015.

Ο Φορτούνης σε ακόμη ένα ματς είχε επιρροή στο αποτέλεσμα, ο Τσόρι ήταν εκεί για να... ξεκλειδώσει την αντίπαλη εστία και να ελαφρύνει τα πόδια των συμπαικτών του κι ο Πάρντο κατάφερε να πετύχει το πρώτο του γκολ στη Super League. Καλά και... άγια τα τέρματά του στο Champions League, αλλά ήθελε ο Κολομβιανός το γκολ στην Ελλάδα.

Και μιας και μιλάμε για παίκτες ξεχωριστά, αξίζει ένα «μπράβο» στον Σαλίνο, που επέστρεψε στην 11άδα και ήταν πολύ καλός και στον αμυντικό και στον επιθετικό τομέα. Α! Ο Ιντέγε τι πλασέ κάνει στο 1-3;

Επόμενη πρόκληση για την ομάδα του Πειραιά είναι να κάνει το 17 στα 17 κι η ομάδα του Πορτογάλου να γράψει τη δική της ιστορία, τη χρονιά που το επετειακό χρυσό «90» κοσμεί την ερυθρόλευκη ριγωτή.

Φανταστείτε, βέβαια, να κάνει το απίστευτο 30 στα 30 και στα 90 του χρόνια ο Ολυμπιακός να πάρει το πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία του αήττητος και με 90 βαθμούς! Απίθανο, αλλά με τη φετινή ομάδα ποιος μπορεί να απαγορεύσει στον οποιοδήποτε φίλο της ομάδας να ονειρεύεται;