ΗΡΑΚΛΗΣ: Ακολουθούν Καρλίτος και Χαντί

Απόστολος Παγώνης
Μετά τον Γιώργο Μακρή, οι αποδεσμεύσεις θα συνεχιστούν στον Ηρακλή καθώς θα ακολουθήσουν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Άγγελο Χαντί και Καρλίτο. Πότε επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη ο Μπουλούτ και ποιες ενέργειες έγιναν για να εξασφαλίσει μόνιμη βίζα.

Μετά τον Καβαλιώτη μέσο που έλυσε το συμβόλαιο του με τον Ηρακλή μετακομίζοντας στην Ιταλία για λογαριασμό της Πίζα, αναμένεται να λύσουν τα συμβόλαια τους από βδομάδα άλλοι δύο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Άγγελο Χαντί και Καρλίτο. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται στα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου με αποτέλεσμα να εισηγηθεί στην διοίκηση την αποδέσμευση τους. Με τον διεθνή αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι υπάρχει μια αρχική συμφωνία, ενώ με τον 26χρονο Έλληνα ποδοσφαιριστή από Δευτέρα αναμένεται να υπάρξουν οι τελικές συζητήσεις. Από την ομάδα θα αποχωρήσουν και οι Λαδάς, Μουχάλης.

Οι Βραζιλιάνοι και οι άλλοι

Στον Ηρακλή η εβδομάδα που έρχεται δεν θα έχει μόνο αποδεσμεύσεις, αλλά ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις και στα μεταγραφικά θέματα. Εκτός από τους τρεις Βραζιλιάνους Μπρεσάν Λεοζίνιο και Κλέιτον, στην ΠΑΕ υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών που απασχολούν. Όπως λένε στον Ηρακλή σύντομα θα υπάρξουν νέα στην απόκτηση ενός επιθετικού χαφ που δώσει λύσεις στο δημιουργικό παιχνίδι.

Με τουρκικό διαβατήριο

Το αργότερο μέχρι την Τρίτη (5/1) θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη ο Κερέμ Μπολούτ. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με την βίζα του με αποτέλεσμα να είναι εγκλωβισμένος στην Κωνσταντινούπολη. Η τουριστική του βίζα που είχε όταν πρωτοήρθε στην Θεσσαλονίκη έληξε με αποτέλεσμα να κάνει χρήση το γεγονός ότι είναι τουρκικής καταγωγής βγάζοντας και δεύτερο διαβατήριο στην γειτονική χώρα. Αυτό σημαίνει πως αύριο )4/1) θα μπορεί να έχει στα χέρια του το νέο του διαβατήριο, αλλά και την βίζα εργασίας που χρειάζεται για να επιστρέψει στην Ελλάδα.