Περιμένουν προτάσεις για Καρέλη

Νίκος Αθανασίου
Στον Παναθηναϊκό θεωρούν δεδομένο πως θα... σκάσουν προτάσεις για τον Νίκο Καρέλη. Τόσο από την Γκενκ όσο και από άλλη ομάδα του εξωτερικού. Στα 3 εκατομμύρια κοστολογείται ο Έλληνας στράικερ.

Ο Νίκος Καρέλης μέσα στην γενική μετριότητα του Παναθηναϊκού, διέψευσε όσους θεωρούσαν το περασμένο καλοκαίρι ότι έπιασε ταβάνι! Ο Έλληνας επιθετικός κάθε χρόνο είναι και καλύτερος, ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με 8 τέρματα στην τρίτη θέση των πίνακα των σκόρερ και όπως είναι λογικό, εξακολουθεί να βρίσκεται στην λίστα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Εκτός από την Γκενκ που ετοιμάζεται να επανέλθει, υπάρχει ακόμη ένας σύλλογος του εξωτερικού που έχει κάνει κρούση στο «τριφύλλι». Στο «πράσινο στρατόπεδο» θεωρούν πως θα... σκάσουν προτάσεις για τον «Κάρε» και είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν την παραχώρηση του με ένα ποσό που θα αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Το ευρωπαϊκό φιάσκο, εξάλλου, που έφερε οικονομικό πρόβλημα, δεν αφήνει πολλά περιθώρια διαπραγμάτευσης στο «τριφύλλι». Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι θα ξεπουλήσει αλλά και από την άλλη δεν έχει την πολυτέλεια του καλοκαιριού να ρίχνει «πόρτα» σε κάθε ενδιαφερόμενο.