Σαλίνο: «Μπορούμε στο Europa»

Gazzetta team
Ο Λεάντρο Σαλίνο εκτιμά πως ο Ολυμπιακός έχει την εμπειρία και τις ικανότητες για να αντεπεξέλθει στο Europa League, αλλά τονίζει πως προέχει η συγκέντρωση στο πρωτάθλημα.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μίλησε στην κάμερα της Nova:

Για το σερί νικών στο πρωτάθλημα: «Δεν ήταν κάτι εύκολο. Γι' αυτό δουλέψαμε πολύ και κάναμε πράξη τις οδηγίες του προπονητή. Προσπαθήσαμε σε όλα τα ματς και τα καταφέραμε. Τώρα θέλουμε άλλη μια νίκη για να κάνουμε καλές γιορτές με τις οικογένειές μας».

Για το ματς με την Καλλονή: «Χρειάζεται βαθμούς η Καλλονή και γι' αυτό το ματς δεν θα είναι εύκολο. Έχει δείξει καλά στοιχεία, θα έχει και αυτοπεποίθηση από την πρόκριση στο Κύπελλο. Εμείς τους σεβόμαστε πραγματικά, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε φάση για να κάνουμε αυτό που πρέπει. Πρέπει να νικήσουμε, να κάνουμε αυτό που θέλουν όλοι στον Ολυμπιακό, είναι σημαντικό για εμάς».

Για τη συνάντηση με την Άντερλεχτ στο Europa League: «Έχουμε έμπειρους παίκτες για αυτά τα δύσκολα παιχνίδια της Ευρώπης είτε είναι στο Champions League είτε στο Europa League. Γνωρίζουμε τη διοργάνωση και τόσο με τους έμπειρους παίκτες που έχουμε όσο και με τους νεότερους και πιο άπειρους μπορούμε να ανταποκριθούμε. Σεβόμαστε την Άντερλεχτ, θα προσπαθήσουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για να προκριθούμε. Μέχρι τότε είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα, να είμαστε μια καλή ομάδα και σωστά προετοιμασμένη για τα ματς της Ευρώπης».