Άρης: Του έσπασε το αήττητο (pics)

Gazzetta team
Ο Άρης θα πάρει την άνοδο, αλλά αυτό δεν θα συμβεί όντας αήττητος! Οι «κίτρινοι» γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, μετά από 16 αγωνιστικές, καθώς έχασαν στην Δράμα με 1-0 από την τοπική Δόξα με γκολ του Ντος Σάντος.

Μπροστά στους φιλάθλους και των δύο ομάδων και υπό το φως των προβολέων πραγματοποιήθηκε η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και τον Άρη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της τρίτης κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν καλύτεροι. Πίεσαν τον Άρη στο χώρο του κέντρου με τους Θεσσαλονικείς να έχουν αρκετά προβλήματα στις μεταβιβάσεις .

Οι Δραμινοί αναζητούσαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ένα γρήγορο γκολ για να αιφνιδιάσουν τους φιλοξενούμενους. Παρότι είχαν τις ευκαιρίες δεν τα κατάφεραν αρχικά στο 7ο λεπτό με την σωτήρια επέμβαση του Σιδεράκη στην κεφαλιά του Γαϊδαρτζή και στο 20' με το διαγώνιο σουτ του Κουμπρόγλου και την εντυπωσιακή επέμβαση εκ' νέου του τερματοφύλακα του Άρη.

Οι «κίτρινοι» είχαν μόλις μια φάση στο πρώτο ημίχρονο στο 25ο λεπτό με το απευθείας φάουλ του Πόι και τον Μένκα να παραχωρεί κόρνερ. Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με τις δύο ομάδες να έχουν σκληρές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου. Προς το κλείσιμο του πρώτου ημιχρόνου είχαμε την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο ενός τετράποδου με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να προσπαθούν αρχικά να το πιάσουν και στην συνέχεια να το παραδώσουν στους υπεύθυνους του γηπέδου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης «ξύπνησε» παίρνοντας τα ηνία του αγώνα μετά το 55ο λεπτό του αγώνα. Η ομάδα της Δόξα στο 51' είχε άλλη μια ευκαιρία με την κεφαλιά του Γαϊδαρτζή και τον Σιδεράκη να του λέει και πάλι «όχι».

Το δεκάλεπτο του Άρη

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να βγάζουν αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο με τον Ανδρέα Τάτο να είναι και πάλι αυτός που οργάνωσε το παιχνίδι του Άρη. Στο 54′ μετά από σέντρα του Γεωργιάδη από δεξιά η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία της Δόξας. Ένα λεπτό αργότερα ο Πόι έκανε το γυριστό σουτ με τον Μένκα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ενώ στο 65΄είχαμε άλλη μια εκπληκτική επέμβαση του Μενκά σε κεφαλιά του Καπνίδη.

Κόντρα στην ροή του αγώνα η Δόξα πέτυχε το γκολ με τον Ντος Σάντος. Στο 72' μετά από μια γρήγορα αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Γαϊδαρτζής με σέντρα από τα αριστερά ο Βραζιλιάνος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο αγώνας μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ζίγγρα είχε μεγάλη ένταση με τους Θεσσαλονικείς να πιέζουν για το γκολ της ισοφάρισης και τους γηπεδούχους να κρατούν με νύχια και δόντια την νίκη. Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν υπήρξε καμία αλλαγή στο σκορ με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια μεγάλη νίκη.

Δόξα (Παντζιαράς): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Χαριτωνίδης, Γκαρακλίδης, Ντουτσαρίδης, Στόικος, Λάσπατζης (64' Μουτεσίδης), Σάντος (85' Βραμέντζαλης), Κουμπρόγλου (75' Κυριακίδης), Γαϊδαρτζής

Άρης: (Αναστόπουλος), Σιδεράκης, Γεωργιάδης ( 82' Ν' Λουντούλου, Σαμαράς, Ρόβας, Τσουμάνης, Ιντζίδης, Πόι, Κασναφέρης (70' Κόκε), Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης (75' Ντούνης).