Ιντέγε: «Ολα για την πρόκριση» (gTV)

Αντώνης Σαούλης
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε για την απίστευτη Μπάγερν αλλά στάθηκε περισσότερο στο πιο σημαντικό ματς της σεζόν. Αυτό με την Αρσεναλ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΜΟΝΑΧΟ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ.

Το πάλεψε κι αυτός από την μεριά του. Κέρδισε την αποβολή του Μπαντστούμπερ προσπάθησε ν' απειλήσει τον Νόιερ. Αλλά ήξερε ότι αυτή η Μπάγερν δεν παίζεται. Ο λόγος για τον Μπράουν Ιντέγε ο οποίος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα.

«Κοιτάμε το παιχνίδι με την Αρσεναλ τώρα. Σκεφτόμαστε μόνο το πως θα προκριθούμε στην επόμενη φάση. Ξέρουμε πόσο σημαντικό ματς είναι και πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε την πρόκριση. Ειτε να νικήσουμε είτε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας», είπε αρχικά για να προσθέσει:.

«Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Παίζαμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες. Δεν μου έκανε έκπληξη ότι δεχτήκαμε τέσσερα γκολ. Στα προηγούμενα της παιχνίδια η Μπάγερν έχει σκοράρει περισσότερα. Εμείς παλέψαμε σκληρά, δουλέψαμε πολύ δώσαμε τα πάντα. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Οσο για το ματς με την Αρσεναλ; «Θα παίξουμε να νικήσουμε. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να προκριθούμε και ξέρουμε ότι αυτό μπορεί να γίνει και με μια ισοπαλία. Και θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε», τόνισε για να καταλήξει λέγοντας ότι

«Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λίγκ. Δεν είμαστε ακομα πρωταθλητές και σκεφτόμαστε κάθε ματς διαφορετικό».