Πογιέτ: «Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα»

Gazzetta team
Ο Γκουστάβο Πογιέτ τόνισε ότι η ΑΕΚ του άρεσε περισσότερο στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό, συμπληρώνοντας ότι οι παίκτες του θα πρέπει να προσαρμόζονται σε όλα.

Η Ενωση μπήκε δυνατά στον αγώνα με τον Πανθρακικό, προηγήθηκε νωρίς αλλά στη συνέχεια η απόδοση της δεν ήταν καλή, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να εξηγεί το γιατί.

«Νομίζω ότι οι κλιματολογικές συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε όπως θέλαμε. Μπήκαμε δυνατά και νομίζω πως ο καιρός δεν μας βοήθησε αρκετά. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, χρειάστηκε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, στο πρώτο μέρος μου άρεσε περισσότερο η ομάδα. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τον ματς και τον καιρό».

Λίγη ώρα μετά, στη συνέντευξη Τύπου, ο Πογιέτ είπε τα εξής: «Σήμερα για εμάς μετρούσε η νίκη για να μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια. Μετά το καλό ξεκίνημα, δώσαμε την εικόνα οτι θέλαμε να μείνουμε σε αυτό το 1-0. Φάνηκε η νευρικότητα από την ανάγκη να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν χωρά αμφιβολία οτι πρέπει να βελτιωθούμε πολύ με την μπάλα. Ευχαριστημένος είμαι μόνο από τα είκοσι λεπτά στην αρχή».