Για το 7Χ7 ο Ολυμπιακός, να... χαλάσει το πάρτι η ΑΕΚ

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
O Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» με σκοπό να κάνει το 7Χ7 και να συνεχίσει ακάθεκτος την πορεία του για το 43ο πρωτάθλημα. Θέλει να του χαλάσει τα σχέδια η παρέα του Δέλλα.

Απόψε στις 20:30, Ολυμπιακός και ΑΕΚ κοντράρονται ξανά για το πρωτάθλημα ύστερα από τη σεζόν 2012-13 όταν κι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει 0-4 και 3-0.

Τα περσινά ματς Κυπέλλου μας... προϊδέασαν στο τι θα ακολουθήσει. Βέβαια, από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει αρκετά - ειδικά όσον αφορά στην ομάδα του Λιμανιού.

Στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός πολύ δύσκολα χάνει και σήμερα θέλει να το επιβεβαιώσει αυτό, έχοντας μπροστά του και την αναμέτρηση στη Ντιναμό Zάγκρεμπ για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Εξασφάλισε bonus 5% στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα που θα περιλαμβάνει μία αγορά του αγώνα στο Φάληρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μάρκο Σίλβα άφησε εκτός τον Ομάρ Ελαμπντελαουί προκειμένου να τον ξεκουράσει, ενώ ο Μπουχαλάκης είναι ανέτοιμος. Κατά τ' άλλα οι Πάρντο και Ντουρμάζ κατάφεραν να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα είχαν και λογικά θα βρεθούν στην αποψινή 11άδα.

Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Ρομπέρτο, ενώ στην άμυνα θα είναι οι Μαζουακού, Σιόβας, Μποτία, Σαλίνο. Τα δύο χαφ αναμένονται να είναι οι Καμπιάσο - Μιλιβόγεβιτς, εκτός κι αν ο Κασάμι προτιμηθεί αντί του Αργεντινού. Ο Ιντέγε θα είναι στην κορυφή της επίθεσης με τον Φορτούνη από πίσω του, ενώ στα άκρα θα είναι οι Πάρντο-Ντουρμάζ. Βέβαια, δεν αποκλείεται να προτιμηθεί ο Σεμπά αντί του Σουηδού που δεν είναι στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας.

Από την πλευρά του, ο Τραϊανός Δέλλας πέρα από τον Μπακάκη δεν έχει άλλα προβλήματα. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Μπαρόχα, με τους Τζανετόπουλο - Λαμπρόπουλο να είναι το αμυντικό δίδυμο κι οι Γκάλο-Ντίντακ να είναι στα άκρα της άμυνας. Οι Σιμόες-Γιόχανσον σε ακόμη ένα ματς δεν... κουνιούνται από το κέντρο, ενώ οι Πλατέλλας-Μπαρμπόσα θα εναλλάσσονται στα άκρα της επίθεσης, στην κορυφή της οποίας θα είναι ο Αραβίδης που θα έχει από πίσω του το Μάνταλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κύζας του συνδέσμου Δράμας.