Ζάκυνθος - Ολυμπιακός Βόλου 1-0 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Η Ζάκυνθος επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου, με αυτή να είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη των Επτανήσιων κόντρα στους «ερυθρόλευκους»!

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ζάκυνθος, που επικράτησε εντός έδρας 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου. Η ομάδα του Ιονίου ήταν καλύτερη από τους φιλοξενούμενους και μετά το μέτριο πρώτο ημίχρονο επέβαλε τον ρυθμό της.

Έτσι, στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 54', ο Ορφανίδης έκανε την σέντρα, ο Κρολ πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του Στρατηλάτη για το 1-0. Η Ζάκυνθος, έφτασε κοντά και στο 2-0 όταν ο Ζαϊρί στο 65' είχε δοκάρι με ανάποδο ψαλίδι, ενώ είχε και άλλες καλές στιγμές για κάποιο τέρμα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε δύο ευκαιρίες για την ισοφάριση, αρχικά στο 74' με τον Τσιλιγκίρη και εν συνεχεία με τον Ζέρη στο 90'. Τελικά το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τη Ζάκυνθο να παίρνει μια μεγάλη νίκη για τη συνέχεια, η οποία είναι και η πρώτη της στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Καλίντ Καραμά): Πολίτης, Κυριακίδης, Αποστόλου, Βοσνακίδης, Ορφανίδης (84' Καραμαλίκης), Ναζίμ, Κουρέλας, Ζαϊρί, Νίκιτς (90'+1' Ρ. Πέττας), Κωστούλας (75' Λέκκας), Κρολ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στρατηλάτης, Γκουγκούδης, Καραμανλής, Αρβανίτης, Χιντζίδης, Φερνάντεζ (75' Ζέρης), Τσιάρας, Πολύζος (59' Τσιλιγκίρης), Μοράν (69' Γουόρντεν), Νικολιάς, Ντεπέτρις.