Ένα μεγάλο ευχαριστώ…

Ηρακλής Αντύπας
Αυτή την φορά το... κυρίως πιάτο δεν έχει Ολυμπιακό! Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει τους τίτλους τέλους στο gazzetta.gr κι ευχαριστεί τον κόσμο που τον διάβαζε και τους συνεργάτες του!

Ούτε πρόλογοι, ούτε πολλά πολλά. Πραγματικά, χαίρομαι που αποτέλεσα για τέσσερα χρόνια μέλος του Gazzetta.gr. Ήταν τιμή μου και τη συνεργασία αυτή δεν πρόκειται να την ξεχάσω. Ήταν βλέπετε, η πρώτη μου μετά την απόφασή μου να επιστρέψω στη δημοσιογραφία.

Για την ακρίβεια, το ξεκίνημα ήταν στο Katimagiko.gr, αλλά σύντομα (αν θυμάμαι καλά, ένας μήνας είχε περάσει), άλλαξα… πόρτα και μπήκα στην παρέα του πρώτου αθλητικού site στη χώρα μας.

Ειλικρινά δεν θα ήθελα να τερματίσει αυτή η επικοινωνία μας, αλλά στη ζωή πρέπει μερικές φορές να ακολουθήσεις άλλους δρόμους. Έτσι αποφάσισα για κάτι καινούργιο στην επαγγελματική μου καριέρα και δεν γινόταν να παραμείνω στην παρέα αυτή.

Ευχαριστώ πρώτα απ’ όλους, εσάς τους αναγνώστες. Είτε συμφωνούσατε με τα άρθρα, είτε όχι. Ευχαριστώ όλους αυτούς, που… ανέβαζαν τα κείμενά μου και κυρίως τον Δημήτρη Τομαρά που… ανεχόταν τα μηνύματα μου, ανεξαρτήτου ώρας. Και όσοι με γνωρίζουν, μόνο πρωινός τύπος δεν είμαι.

Αφήνω λοιπόν το Gazzetta.gr, ένα site στο οποίο νομίζω ότι οι περισσότεροι συνάδελφοι θα ήθελαν να εργαστούν. Οι συνθήκες; Εξαιρετικές. Οι πληρωμές; Πάντα στην ώρα τους. Λογοκρισία; Αυτή είναι ανέκδοτο για την παρέα του Gazzetta.gr…

Να είστε καλά και δεν θα χαθούμε…