Πέλκας: «Δεν γίναμε ομαδάρα με το 5-0»

Gazzetta team
Συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την εμφάνιση στους Ζωσιμάδες ζήτησε ο Δημήτρης Πέλκας. Στην τύχη χρέωσε το πρώτο γκολ που δέχθηκε ο Ρόμπιν Όλσεν.

«Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά. Δεχθήκαμε ένα ανόητο γκολ και αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε αρκετές ευκαιρίες, τις χάσαμε. Θα μπορούσε να ξεκινήσει το παιχνίδι από την αρχή, εάν είχαμε σκοράρει. Βεβαίως δεν ήταν καθόλου καλή και η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο» ήταν τα πρώτα λόγια του Πέλκα στην κάμερα της Nova, προσθέτοντας: «Δεν γίναμε ομαδάρα μετά το 5-0 επί της Μπρόντμπι και την πρόκρισή μας στους ομίλους, ούτε όμως αρμόζει στην ομάδα και αυτή η εικόνα που δείξαμε σήμερα, Χρειάζεται πολλή δουλειά, τα κεφάλια κάτω και θα έρθουν αυτά που πρέπει».

Για τα λάθη που έφεραν τα δύο γκολ, εξήγησε: «Δεν είναι και το καλύτερο να δέχεσαι γκολ με το ξεκίνημα του αγώνα, αλλά παρόλα αυτά καταφέραμε να κάνουμε ορισμένες ευκαιρίες. Δεχθήκαμε όμως γκολ και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ήρθε και η κόκκινη κι από εκεί και πέρα δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στον κόσμο του ΠΑΟΚ που έδωσε το «παρών» στα Ιωάννινα: «Ο κόσμος ήταν και πάλι εδώ και τους ευχαριστούμε. Θέλουμε να ζητήσουμε μία συγνώμη σαν ομάδα γιατί η εμφάνισή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Να δουλέψουμε από εδώ και πέρα, για να κάνουμε αυτά που πρέπει».

Όλσεν: «Ήταν τυχεροί στο πρώτο γκολ»

Από την πλευρά του, ο Ρόμπιν Όλσεν, ερωτηθείς για το πρώτο γκολ του ΠΑΣ, σημείωσε: «Ήταν δυνατό πλάγιο που είχαμε δει ότι το κάνουν, είχαν την τύχη με το μέρος τους και έτσι μπήκε το γκολ. Δεν συμφωνώ ότι η ομάδα κάνει πολλά λάθη στην άμυνα, γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια πήγαμε πολύ καλύτερα. Σίγουρα όμως πρέπει να δουλέψουμε πολύ και σε αρκετά πράγματα».

Ερωτηθείς για το τι δεν έκανε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι, απάντησε: «Δεν ξέρω τι έγινε, θα μπορούσα να πω πολλά πράγματα, αλλά μετά το παιχνίδι δεν έχει κανέναν νόημα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε, πιστεύαμε στο δεύτερο ημίχρονο ότι θα καταφέρουμε να αλλάξουμε την κατάσταση, αλλά ήρθε το δεύτερο γκολ και η αποβολή και χάθηκε το παιχνίδι».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη διακοπή του πρωταθλήματος: «Δεν ξέρω εάν είναι το καλύτερο που θα θέλαμε τώρα. Θα μας βοηθήσει το γεγονός ότι θα έχουμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε να προπονηθούμε και ίσως σε αυτές τις περιπτώσεις είναι καλύτερο που θα περάσεις μερικές μέρες έχοντας το μυαλό καθαρό και ξεχνώντας ουσιαστικά αυτό το παιχνίδι».