Ενοχλήσεις ο Ουάρντα στον Παναιτωλικό

Νίκος Τσιώκος
Ενοχλήσεις ένιωσε ο Ουάρντα στη σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού, ώστε να μην ολοκληρώσει το πρόγραμμα. Ατομικό οι Κόρσιενς, Κωνσταντινόπουλος.

Με μία προπόνηση το πρωί συνεχίστηκε την Παρασκευή (28/8) η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το παιχνίδι της Κυριακής (30/8) με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Σε αυτή ο Λιονέλ Πόντες είδε τον Ουάρντα να νιώθει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και να μην ολοκληρώνει το πρόγραμμα.

Έτσι, το Σάββατο (29/8) στην τελευταία προπόνηση θα φανεί αν είναι σε θέση να αγωνιστεί, ώστε να αποφασιστεί αν θα συμπεριληφθεί ή όχι στην αποστολή. Πάντως, από το ιατρικό τιμ των Αγρινιωτών η εκτίμηση είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό και πως ο παίκτης θα ταξιδέψει στην αρκαδική πρωτεύουσα. Από την πλευρά τους, ατομικό ακολούθησαν και πάλι οι Κόρσιενς και Κωνσταντινόπουλος.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε προθέρμανση, ταχύτητες, άσκηση με τελειώματα φάσεων, αμυντική οργάνωση και παιχνίδι στα 3/4 του γηπέδου. Με το πέρας, λοιπόν, της αυριανής προπόνησης στο Emileon το πρωί, ο Πόντες θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει για την Τρίπολη.