Τούντορ: "Η πρόκριση, η κλήρωση και το ελληνικό πρωτάθλημα"

Gazzetta team
Ο Ιγκορ Τούντορ με δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός ότι σήμερα (27/8) η ομάδα του έπαιξε περισσότερο ποδόσφαιρο, απ' ότι με την Ξάνθη. Ενώ περιμένει να δει τι θα γίνει στους Ζωσιμάδες. Ο Κροάτης τεχνικός στάθηκε στην αυριανή κλήρωση, αλλά και στην φιλοσοφία του.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του υποστήριξε πως η πρόκριση τελείωσε από το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα. "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πρόκριση. Ήταν κάτι που χρειαζόμασταν. Βέβαια, η υπόθεση είχε τελειώσει από το πρώτο ματς στην Τούμπα αλλά το ποδόσφαιρο είναι ένα περίεργο άθλημα. Σήμερα ευτυχώς δεν συνέβη κάτι το περίεργο και είμαστε στους ομίλους" ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο ο 37χρονος τεχνικός του Δικεφάλου.

Για τα στοιχεία που δεν του άρεσαν σήμερα στο παιχνίδι της ομάδας του είπε: "Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και πράγματα τα οποία δεν σου αρέσουν. Το βασικό είναι πως είδα σοβαρή ομάδα με νοοτροπία. Το 1-1 είναι καλό αποτέλεσμα και όπως σας είπα το σημαντικό είναι ότι είναι ομάδα που δουλεύει"

Για την αυριανή κλήρωση και τι αντιπάλους θα ήθελε είπε: "Θα ήθελα να πετύχουμε ομάδες που θα μπορούμε να τις περάσουμε, τις χειρότερες δηλαδή. Ξέρω πως σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο και γι' αυτό ανυπομονούμε και εμείς για την κλήρωση"

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση: "Πρώτος στόχος παραμένει η Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, θέλουμε να παίξουμε καλά και στην Ευρώπη και να περάσουμε στην επόμενη φάση"

Για τις νέες μεταγραφές του ΠΑΟΚ και αν έχουν απορροφηθεί από την ομάδα: "'Έχουμε 4-5 νέους παίκτες και θα πρέπει να δουλέψουμε μαζί τους από την αρχή. Πιστεύω όμως ότι θα απορροφηθούν γρήγορα".

Για το σύστημα που έχει καθιερώσει στον ΠΑΟΚ: "Σήμερα παίξαμε περισσότερο ποδόσφαιρο απ' ότι με την Ξάνθη. Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει την Κυριακή. Για εμάς το βασικό είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο, αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας και όχι πόλεμο όπως την προηγούμενη Κυριακή"

Για τον κόσμο που βρέθηκε στην Δανία: "Είναι καταπληκτικοί, είχα ευχαρίστηση μας να τους έχουμε δίπλα μας"