Τεννές και Κόστλι για Κέρκυρα!

Νίκος Μαρούδας
Ο Σάκης Τσιώλης δύσκολα θα παραμείνει στους Φαίακες με τον Μπάμπη Τεννέ να είναι έτοιμος να αναλάβει τεχνικός της ομάδας. Εξετάζεται και ο Κόστλι.

Συνεχίζεται το... σίριαλ με την παραμονή του Σάκη Τσιώλη στη Κέρκυρα. Ο Έλληνας τεχνικός για την ώρα προπονεί κανονικά την ομάδα, ωστόσο δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμα αν θα συνεχίσει και στη Football League με τους Φαίακες.

Έτσι, η ομάδα του Ιονίου έχει ήδη έτοιμη λύση σε περίπτωση αποχώρησής του. Αυτή ακούει στο όνομα του Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος έχει δουλέψει και κατά το παρελθόν στη Κέρκυρα. Οι επαφές είναι σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο και όπως φαίνεται αυτός θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας, τουλάχιστον για όσο αυτή θα βρίσκεται στη Football League.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται κανονικά και ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Κλεισμένος πρέπει να θεωρείται ο Φάμπιο όπως σας έχουμε γράψει εδώ και μέρες, ενώ σε πολύ καλό σημείο βρίσκονται και οι επαφές με τον Καλογέρη που την Δευτέρα σας γράψαμε ότι απασχολεί. Ακόμα όμως ένας ποδοσφαιριστής που δεν θα συνεχίσει στον Άρη είναι στη λίστα και απασχολεί.

Ο λόγος για τον Κάρλο Κόστλι. Ο έμπειρος επιθετικός με θητεία και στη Βέροια, αν και είχε συμφωνήσει με τον Άρη, τελικά η παραμονή της ομάδας στη Γ' Εθνική τον στέλνει στη πόρτα της εξόδου, όπως συνέβη και με τους δύο προαναφερόμενους. Έτσι, ο διεθνής επιθετικός δεν αποκλείεται να είναι αυτός που θα καλύψει το κενό που άφησαν τόσο ο Μαρκόφσκι, όσο και ο Καϊκούτ.