Προπόνηση και αποστολή για Ηρακλή στον Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Μία προπόνηση περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού και με το τέλος αυτής ο Μανουέλ Ρόκα ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Με μία προπόνηση το απόγευμα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού την Τρίτη (4/8). Το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο και ζέσταμα με ασκήσεις τεχνικής και τακτικής, στημένες φάσεις, επιθετική ανάπτυξη και τελειώματα.

Από αυτό έμειναν εκτός οι Παπαχρήστος, Χελιδώνης, που ακολούθησαν ατομικό, ενώ ο Χρήστου ξεκίνησε θεραπεία, καθώς υπέστη τράβηγμα στον δεξιό προσαγωγό. Επίσης, απών ήταν και ο εδώ και μερικές εβδομάδες Γαβριηλίδης. Οι τέσσερις προαναφερθέντες έμειναν, όπως είναι λογικό, και εκτός αποστολής για το αυριανό φιλικό με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (5/8 20:00), η οποία θα αναχωρήσει οδικώς για τη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τετάρτης (5/8).

Αναλυτικά, σε αυτή είναι οι Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Ζδράβος, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου, Σερφά, Μπουγαΐδης, Ροζέριο, Σέτι, Ηλιάδης, Λαδάκης, Ψάλτης, Βάλτερ, Χαβίτο, Ντιγκινί, Τζάνης, Μαρκόπουλος, Νικόλτσης, Χασομέρης.