Τέσσερα ακόμα φιλικά για Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Τέσσερα ακόμα φιλικά θα δώσει ο Πανθρακικός, με την επιστροφή του από τον Βώλακα Δράμας, δύο εκ των οποίων θα είναι με Ηρακλή και Ξάνθη.

Μόλις ένα φιλικό, αυτό με την Καβάλα, έχει δώσει ο Πανθρακικός στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Οι ακρίτες θα αντιμετωπίσουν και τη Δόξα Δράμας την Παρασκευή (31/7) κι έτσι θα ολοκληρώσουν το βασικό στάδιο στον Βώλακα Δράμας. Με την επιστροφή τους στην Κομοτηνή, έκλεισαν άλλα τέσσερα παιχνίδια, εκ των οποίων τα δύο θα είναι... Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, την Καβάλα στην ομώνυμη πόλη, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο ΔΑΚ Κομοτηνής και τη Σκόντα στα Πηγάδια στις 5, 8, 11 και 14 Αυγούστου, αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία στον Βώλακα συνεχίστηκε με προπόνηση το πρωί της Πέμπτης (30/7).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού και ευλυγισίας στο γυμναστήριο, με τους Χαβίτο και Μεχία να συνεχίζουν το ειδικό ατομικό τους πρόγραμμα επί αγωνιστικού χώρου. Έτσι, η προετοιμασία των Θρακιωτών στη Δράμα θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί με το αυριανό φιλικό με τη Δόξα, η σέντρα του οποίου έχει οριστεί για τις 18:45.