Η πρόταση Ολυμπιακού για Σαμπράνο!

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για τον Κάρλος Σαμπράνο και η Bild τονίζει πως του προσφέρει 1.5 εκατ. ευρώ ετησίως για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Φεύγει από την Αϊντραχτ; Μένει στη Bundesliga; Το ήξεις - αφήξεις του Κάρλος Σαμπράνο είναι λίγο πριν το τέλος και η Bild τονίζει: «Σήμερα, το αργότερο αύριο, ο μάνατζερ του, Έλιο Κασαρέτο θα έρθει στη Φρανκφούρτη. Τότε θα αποφασιστεί αν θα παραληφθεί η ρήτρα του και μείνει άλλο έναν χρόνο, ή αν θα φύγει». Πάντως, ο Ολυμπιακός πιέζει για την απόκτησή του, όπως άλλωστε η Γαλατά και η Τράμπζονσπορ.

Ωστόσο, όπως σας έχουμε αναφέρει μέσα από το Gazzetta.gr, οι Πειραιώτες είναι αρκετά ζεστοί και ο Περουβιανός αποτελεί το Νο1 στόχο του Μάρκο Σίλβα. Η γερμανική εφημερίδα τονίζει πως ο Ολυμπιακός προσφέρει στον παίκτη μισθό 1.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ πλεονέκτημα των «ερυθρόλευκων» είναι και η συμμετοχή στο Champions League. «Ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού είναι ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης. Η ιδιάζουσα περίπτωση του πολυεκατομμυριούχου προέδρου δεν έχει πρόβλημα να κόψει το μισθό όλων των παικτών μετά από ματς όπου έχουν κακή απόδοση ή να βάλει πρόστιμο σε όλη την ομάδα» καταλήγει η Bild.