Ατζαγκούν: «Ενωμένοι στο Βέλγιο για την πρόκριση»

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν σχολίασε στο gazzetta.gr την προσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός για τη νίκη με ανατροπή επί της Μπριζ, τονίζοντας πως και στο Βέλγιο, οι «πράσινοι» θα πρέπει να εμφανιστούν ενωμένοι για την πρόκριση.

Ο Νιγηριανός χαφ τοποθετήθηκε στη δεξιά πλευρά μπροστά από τον Βέμερ σε έναν τύπο ρόμβο με τον οποίο ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε το «τριφύλλι» το βράδυ της Τρίτης στη Λεωφόρο, στο πρώτο παιχνίδι με τη Μπριζ για τον γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην ανάπαυλα, ο Ατζαγκούν, παρά το γεγονός ότι ήταν σοβαρός, κινητικός και προσπάθησε ν' αποφύγει τα λάθη για να βοηθήσει στο ξεδίπλωμα του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού, αντικαταστάθηκε λόγω της ανάγκης να αλλάξει εικόνα η ομάδα και να διαχειριστεί το αριθμητικό μειονέκτημα.

Μιλώντας λίγο μετά το ματς στο gazzetta.gr, ο νεαρός άσος τόνισε:

«Σίγουρα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς έτσι όπως εκτυλίχθηκε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με την αποβολή και το χαμένο πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε αποφασισμένοι στο γήπεδο, ενωμένοι, παίξαμε σαν ομάδα και καταφέραμε να πάρουμε αυτό που αξίζαμε».

Ερωτηθείς για όσα στράβωσαν στο πρώτο ημίχρονο, τη μαχητικότητα του «τριφυλλιού» στην επανάληψη και την ανατροπή με παίκτη λιγότερο, ο Αμπντούλ Ατζαγκούν σχολίασε:

«Ήταν σημαντικό για εμάς να ισοφαρίσουμε πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο. Αιφνιδιαστήκαμε από το γκολ που πέτυχαν οι αντίπαλοί μας γιατί από το πουθενά βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ και έπρεπε κάπως ν' αντιδράσουμε. Ήταν κακό που χάσαμε και το πέναλτι, αλλά αυτά είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου και πρέπει πάντα να συνεχίσεις να ψάχνεις για τη λύση για να πάρεις το αποτέλεσμα.

Είχαμε το 1-1 στην ανάπαυλα και ήταν σημαντικό παρά το αριθμητικό μειονέκτημα για να μπούμε στο δεύτερο ημίχρονο και να κάνουμε την ανατροπή».

Όσο για τις δυσκολίες της πρόκρισης και πόσο «ύπουλο» μπορεί ν' αποδειχθεί το 2-1 για τον Παναθηναϊκό, ο Νιγηριανός υποστήριξε:

«Όλη η ομάδα πιστεύει στην πρόκριση και θα πάμε στο Βέλγιο να το δείξουμε. Δεν αρκούν τα λόγια και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να πετύχουμε το στόχο μας».