Στη Σίβασπορ ο Σέτκους!

Νίκος Μαρούδας
Ποδοσφαιριστής της Σίβασπορ πρέπει να θεωρείται ο Ερνέστας Σέτκους, με την Κέρκυρα να μένει ικανοποιημένη από την πρόταση των Τούρκων!

Παρελθόν από την Κέρκυρα πρέπει να θεωρείται ο Ερνέστας Σέτκους. Ο Λιθουανός γκολκίπερ, ζήτησε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους από το νησί και όπως φαίνεται ο λόγος ήταν η Σίβασπορ. Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι έχουν καταθέσει εδώ και μερικές μέρες μια πρόταση στους Φαίακες, η οποία μετά από συνομιλίες μεταξύ των δύο ομάδων αναμένεται να γίνει αποδεκτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία είναι έτοιμη να οριστικοποιηθεί με τους νησιώτες να βάζουν στα ταμεία πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ, ένα άκρως ικανοποιητικό ποσό. Ο Λιθουανός πήρε άδεια ώστε να μεταβεί στην Τουρκία και να τελειώσει την μεταγραφή του, φέρνοντας στα ταμεία της Κέρκυρας ένα σημαντικό ποσό.

Από εκεί και πέρα, στο νησί δεν ψάχνουν πλέον για βασικό κίπερ, αλλά για δεύτερη επιλογή. Ο λόγος, η ύπαρξη του Φώτη Κουτζαβασίλη, ο οποίος την περσινή σεζόν έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και πλέον είναι χωρίς καμία αμφιβολία στο Νο. 1 της ομάδας του Σάκη Τσιώλη.