Από βδομάδα ο Τσάβες στα Γιάννενα

Νίκος Τσιώκος
Από βδομάδα αναμένεται η άφιξη του Κρίστιαν Τσάβες στα Γιάννενα, ώστε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του ΠΑΣ. Τελειώνει και ο Μουσκάι, συνέχεια στην προετοιμασία με διπλή προπόνηση.

Με άδεια εξακολουθούν να απουσιάζουν από τις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα οι Κρίστιαν Τσάβες, Μάρκος Βελλίδης και Αντράζ Στρούνα. Όσον αφορά τον πρώτο, θα αφιχθεί στα Γιάννενα εντός της προσεχούς εβδομάδας, αφού αντιμετώπισε ένα διαδικαστικό πρόβλημα με το παιδί του, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα sportsioannina.gr.

Έτσι, ο Αργεντινός φαίνεται πως είναι έτοιμος να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του «Άγιαξ» και να... φορτσάρει ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα, τονίζεται ότι το τεχνικό τιμ θα αποφασίσει για το μέλλον των νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα δώσουν το παρών και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι.

Από εκεί και πέρα, με δεδομένη την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, έχουν... παγώσει τα μεταγραφικά, όπως έχει γίνει με όλους τους συλλόγους, ενώ αναμενόταν αυτή την εβδομάδα να υπάρξει και ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας. Όσον αφορά την προετοιμασία, αυτή συνεχίστηκε με δύο προπονήσεις.

Στην πρωινή το βάρος έπεσε στη δύναμη, την ισορροπία και την αερόβια κατάσταση, ενώ η απογευματινή περιελάμβανε ασκήσεις υποομαδικής τακτικής και τελειώματα φάσεων. Όπως προαναφέραμε, απόντες ήταν οι αδειούχοι Τσάβες, Βελλίδης και Στρούνα.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι έπειτα από τον Γιάννη Νάκο, τον οποίο ευχαρίστησε η ΠΑΕ, την πόρτα της εξόδου από τους Ηπειρώτες θα δει και ο Αρμπέν Μουσκάι, ο οποίος δεν υπολογίζεται, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του Άντι Λίλα, που επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Πάρμα.