ΠΑΟΚ: Δούλεψαν στα… κόκκινα (vid)

Gazzetta team
Μια πολύ δυνατή σε ένταση προπόνηση έκαναν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο Ιγκόρ Τούντορ μίλησε και στους παίκτες του να μην εγκαταλείπουν την προσπάθεια όταν δυσκολεύουν τα πράγματα.

Μετά το πρωινό ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα ενδυνάμωσης του Πάολο Αρτίκο , τη σκυτάλη πήρε ο ίδιος ο Κροάτης τεχνικός στην απογευματινή προπόνηση. Οι παίκτες του Δικεφάλου δούλεψαν στα… κόκκινα για περισσότερα από 90 λεπτά με το ρυθμό και τους σφυγμούς ν’ ανεβαίνουν στα όρια. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα με μπάλα, παιχνίδια κυκλοφορίας σε μισό γήπεδο. Το τελευταίο μέρος της προπόνησης ήταν αφιερωμένο στη φυσική κατάσταση και στην αντοχή με intervals και πολύ τρέξιμο.

Ο Τούντορ, ο οποίος έδινε συνεχώς οδηγίες για τον τρόπο που πρέπει να κινούνται οι παίκτες τους μίλησε και τους είπε πως: «Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ, δεν τα παρατάμε. Δεν ξέρω καμία ομάδα να τρέχει πολύ την Κυριακή στον αγώνα αν δεν έχει τρέξει πολύ στην προπόνηση, μαγικά δεν γίνονται». Ο Κροάτης προπονητής μέσα από τις μικρές λεπτομέρειες προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του πως το σύνολο είναι πάνω από οποιοδήποτε πρόσωπο και κανείς δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί από την ομάδα.

Μετά τη σημερινή προπονητική κορύφωση της πρώτης εβδομάδας της προετοιμασίας, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το πρωί του Σαββάτου στις 10:00 (τοπική ώρα) και στις 18:00, στο πρώτο του φιλικό για τη σεζόν 2015-16, θα αντιμετωπίσει την Κοτ Αζούρ, ομάδα που αποτελείται από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του ολλανδικού και βελγικού πρωταθλήματος που έχουν μείνει ελεύθεροι.