Η κρίση στην Ελλάδα εμποδίζει την μεταγραφή του Τζιοβάνι στην ΑΕΚ

Θοδωρής Βασίλης
Εκτενέστατη αναφορά γίνεται στην Βραζιλία για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τζιοβάνι τονίζοντας ότι η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα τρενάρει την συμφωνία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ndonline.com.br οι εκπρόσωποι του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή έχουν δεχτεί πρόταση από την ΑΕΚ μια πρόταση την οποία μελετάνε, ενώ στη συνέχεια τονίζει ότι η οικονομική κρίση της Ελλάδος αποτελεί το μοναδικό εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: «Εκτός από την Ουντινέζε και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες θέλουν τον Τζιοβάνι, όπως είναι η ΑΕΚ από την Ελλάδα, η οποία έχει μελετήσει και έχει κάνει πρόταση για τον παίκτη. Οι εκπρόσωποι του παίκτη, της εταιρίας Εlenko Sports, τονίζουν πως το μέλλον του Τζιοβάνι είναι στην Ευρώπη και ήδη έχουν κάνει μία έρευνα, αξιολογώντας την πρόταση που έχουν στα χέρια τους. Λαμβάνουν όμως σοβαρά υπ’ όψιν τη σοβαρή οικονομική κρίση στην Ελλάδα, που στην ουσία είναι το μοναδικό εμπόδιο που υπάρχει και γι’ αυτό δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία, μέχρι να δουν τι συμβαίνει».