Σκληρό πόκερ για Μιλιβόγιεβιτς!

Δημήτρης Τομαράς
Η Φενερμπαχτσέ ανέβασε την προσφορά της για τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς στα 6,8 εκατ. ευρώ, ο Ολυμπιακός επιμένει στα 8 εκατ. ευρώ και οι διαπραγματεύσεις καλά κρατούν.

Η Φενέρ ξεκίνησε τις συζητήσεις από τα 5 εκατ. ευρώ για να πάει στα 6,2 - 6,5 εκατομμύρια. Ήδη έχει δεχθεί δύο αρνήσεις για την παραχώρηση του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς αλλά επιμένει. Οι τελευταίες πηγές από την Σερβία διαρρέουν πως η νέα κρούση είναι της τάξεως των 6,8 εκατ. ευρώ με τους ερυθρόλευκους όμως να ζητούν cash 8 εκατ. ευρώ. Αυτό όσον αφορά τον Μιλιβόγιεβιτς, που πάντως η συμφωνία μπορεί να κλείσει στα 7,5 εκατ. ευρώ. Σχετικά με τους Τζίμι Ντουρμάζ και Αλμπέρτο Μποτία για πρώτο ο Ολυμπιακός φτάνει σε αξιώσεις των 4 - 6 εκατ. ευρώ και για τον Ισπανό στα 2 - 4.

Αναφορικά με τον Ντουρμάζ και τον Μποτία εκεί η Φενέρ έκανε την πρόταση για τον Εμάνουελ Εμενίκε προκειμένου να γλιτώσει χρήματα. Ειδικά για τον Μιλιβόγιεβιτς πάντως προκύπτει πως οι Τούρκοι θα επιμείνουν μέχρι τέλους. Οι ερυθρόλευκοι από την άλλη -που αγόρασαν τον Σέρβο διεθνή από την Άντερλεχτ έναντι του ποσού των 2,3 - 2,4 εκατ. ευρώ- δεν προτίθεται να χάσουν έτσι απλά και εύκολα ένα βασικό του στέλεχος. Και το σκληρό πόκερ συνεχίζεται...