Στην Γερμανία η Κ-16 του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Η Κ-16 του Ολυμπιακού θα μετάσχει στο τουρνουά 'HelpPhone Cup' που διοργανώνει η Tannenhof στο Ντίσελντορφ στις 24 και 25 Μαϊου.

Για το Ντίσελντορφ της Γερμανίας αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου η ομάδα Κ-16 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, προκειμένου να λάβει μέρος στις 24 και 25 Μαϊου στο 'HeplPhone Cup' που διοργανώνει και φέτος η Tannenhof FC. Η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη είναι στον ίδιο όμιλο με την Fortuna Dusseldorf, την KV Mechelen και την SV Straelen.

Οι αγώνες της είναι όλοι την Κυριακή 24/5 ενώ την επόμενη ημέρα θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες κατάταξης. Ο Ολυμπιακός είναι στο Γ' γκρουπ ενώ τα άλλα δύο αποτελούνται από τις παρακάτω ομάδες: Α': Rapid Wien, Mainz 05, Bor. Monchengladbach, Sportfr. Gerresheim, B': Besiktas Instanbul, Hoffenheim, Schalke 04 και Tannenhof.

Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Γερμανία είναι οι: Σκαφίδας, Καράδαης, Παπαχρόνης, Παπαδογεωργάκης, Γιανναράκης, Abara, Φλέγκας, Μανωλάκης, Ορφανίδης, Τσιμπούκας, Ασημάκης, Γ. Αγγελόπουλος, Τουλκερίδης, Νικούλης, Κωστανάσιος, Καμπετσής, Βαλοτάσιος, Τσιπιρτίμης, Γκλεγκλές. Την ομάδα εκτός από τον προπονητή της Γιώργο Παπακωστούλη, συνοδεύουν ο Νίκος Κολοκυθάς και ο Νίκος Κώστας.