Στην Σκωτία ο Περέιρα!

Αντώνης Σαούλης
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr ο τεχνικός του Ολυμπιακού πήγε στην Σκωτία την Κυριακή. Ο Βούτσκιτς της Νιουκάσλ που παίζει στην Ρέιντζερς και ο ρόλος του Ραμαντάνι!

Θέλει να έχει προσωπική άποψη. Δικιά του γνώμη. Ο Βίτορ Περέιρα είχε πάει και στα Χανιά για να τσεκάρει τον… Μπανανά του Πλατανιά. Πήγε Αγρίνιο για τον Μαρτίνες. Πήγε στην Ξάνθη για τον Γούτα. Ο Πορτογάλος αν μη τι άλλο ψάχνεται και το ψάχνει. Και γι’ αυτό προ ημερών είχε πάει στο Λονδίνο σε ταξίδι-αστραπή. Ταξίδι το οποίο είχε επιβεβαιώσει σε συνέντευξή του. Και προφανώς είχε διαψεύσει το ότι πήγε για μεταγραφικούς λόγους…

Ο Βίτορ Περέιρα σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr πέταξε την Κυριακή για το… Νησί. Αυτήν την φορά όμως όχι στην Αγγλία. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ήταν στην Αθήνα όπως προέκυπτε από το ρεπορτάζ και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του ο λόγος ήταν το νέο ταξίδι που έκανε! Και αυτό σύμφωνα πάντα με τους Πορτογάλους ήταν στην Σκωτία!

Χθες το μοναδικό παιχνίδι που θα μπορούσε να παρακολουθήσει από κοντά και να έχει ενδιαφέρον για τον Περέιρα ήταν το Ρέιντζερς-Κουίν οφ Σάουθ για τα πλέι οφ ανόδου στην Πρέμιερ της Σκωτίας. Και ποιος μπορεί να ενδιέφερε τον Ολυμπιακό και τον Περέιρα; Ο 22χρονος Σλοβένος χαφ, Χάρις Βούτσκιτς!

Ο Βούκιτς ο οποίος ανήκει στη Νιουκάσλ κι αγωνίζεται δανεικός στην Ρέιντζερς πήγε τον Γενάρη στην Σκωτία και τα έχει… σπάσει! Σε 15 συμμετοχές έχει προλάβει να πετύχει 8 γκολ (μιλάμε για χαφ) και 2 ασίστ. Αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι πως ατζέντης του Βούτσκιτς είναι ο Ραμαντάνι και το γραφείο του. Ένα γραφείο το οποίο έχει συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό στις υποθέσεις των Φέισα, Κάταϊ και Γκρμπιτς! Και προφανώς έχει προτείνει τον παίκτη στους «ερυθρόλευκους» και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ταξίδεψε στην Σκωτία ο Περέιρα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες των Πορτογάλων.