Τούντορ: «Είχε δίκιο ο Πράνιτς...»

Ενα σχόλιο του Πράνιτς έφερε τον Τούντορ στο... προσκήνιο και ο Κροάτης μπακ μιλά στο gazzetta.gr για τους λόγους που δεν έμεινε στην Παιανία! Τι λέει και για τον Σούσιτς του... Ολυμπιακού.

Ο Ντάνιελ Πράνιτς άφησε... αιχμές για την αποχώρηση του Τούντορ από τον Παναθηναϊκό. Ο 19χρονος μπακ μιλά στο gazzetta.gr για όσα... δεν συνέβησαν, ευχαριστεί τον συμπατριώτη του και τονίζει πως θα μπορούσε να είχε πάρει μια δεύτερη ευκαιρία.

Μπορεί να έχεις αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ήσουν στα πρόσωπα των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα μετά και την τοποθέτηση του Πράνιτς. Το σχόλιό σου;

Ξέρω πως πήρε έκταση το θέμα… Ο Ντάνιελ είπε την άποψή του για κάτι που με είχε απογοητεύσει. Είχα έρθει με πολλά όνειρα στον Παναθηναϊκό, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενα. Είμαι ευτυχισμένος πλέον στη Χάιντουκ, άνοιξε νέος δρόμος στην καριέρα μου και ελπίζω να αποδείξω ποιος είμαι. Ο Πράνιτς είναι φίλος μου, τον σέβομαι απεριόριστα και είναι άνθρωπος που ότι πιστεύει και αισθάνεται θα το πει».

Ποιοι ήταν οι λόγοι που έφυγες από τον Παναθηναϊκό;

Δεν θέλω να σταθώ σε πρόσωπα, δεν το θεωρώ σωστό από τη στιγμή που έφυγα. Το οικονομικό κομμάτι ήταν ένας σημαντικός λόγος, αφού δεν δόθηκαν από τον Παναθηναϊκό κάποια χρήματα που απαιτούνταν. Από κει και πέρα δεν πήρα τις ευκαιρίες που ήθελα για να δείξω τι μπορώ να κάνω. Πιστεύω πως έπρεπε να μου δοθεί η δυνατότητα, αλλά στον Παναθηναϊκό είχαν άλλη άποψη

Θα μπορούσες να μείνεις;

Ναι. Αισθάνομαι σίγουρος για τον εαυτό μου και θα μπορούσα να μείνω και να βοηθήσω, ωστόσο αυτό δεν συνέβη. Έχω αλλάξει σελίδα στην καριέρα μου, είμαι καλά, αλλά θα ήθελα κάποτε να παίξω στην Ελλάδα και να πάρω την ευκαιρία που δεν μου έδωσαν

Πως σχολιάζεις την τοποθέτηση του συμπατριώτη σου;

Είχε δίκιο ο Πράνιτς γι αυτό που είπε. Ήθελε να το πει και έκανε. Ο Παναθηναϊκός πιστεύω πως έκανε το λάθος και δεν με κράτησε. Ο Ντάνιελ είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Έχω μάθει πολλά από αυτόν. Δούλεψα σκληρά και θα συνεχίσω να το κάνω. Θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι διαφορετικά, αλλά κάποιοι μάλλον δεν κατάλαβαν την αξία μου.

Το κλίμα για τον Πράνιτς στον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι βαρύ. Έχεις μιλήσει μαζί του για αυτό που έγινε;

Δεν έχω μιλήσει μαζί του τις τελευταίες ημέρες. Τον σέβομαι απεριόριστα, ελπίζω να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα γι αυτό που έγινε. Ωστόσο, ο Πράνιτς είναι άνθρωπος που αν πιστεύει κάτι θα το πει, δεν μπορείς να τον εμποδίσεις. Είναι εξαιρετικός.

Γνωρίζεις τα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει ενδιαφερθεί για τον Τίνο Σούσιτς; Το σχόλιο για τον συμπαίκτη σου;

Εχω ακούσει για τις φήμες, αλλά δεν μιλήσαμε γι αυτό. Είναι πανέξυπνος παίκτης, με πολλές ηγετικές ικανότητες. Μυαλό, δυνατός παίκτης και πολύ εργατικός. Είμαι σίγουρος πως μπορεί να σταθεί και να πρωταγωνιστήσει σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός.