Ξανά σε τελικό οι μικροί των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Δημήτρης Τομαράς
H K-13 του Ολυμπιακού κέρδισε με 2-1 την Μπεσίκτας στον ημιτελικό του «Rodos Kinghts Cup» και παίζει την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ στον τελικό.
Στον τελικό του «Rodos Kinghts Cup» προκρίθηκε η Κ-13 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή μετά από έναν συγκλονιστικό και πολύ δυνατό ημιτελικό που φιλοξενήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Ρόδο κέρδισε με 2-1 στα πέναλτι την Μπεσίκτας και θα διεκδικήσει το πρωί (11:00) της Κυριακής την κούπα από τον ΠΑΟΚ! Μετά από την λήξη της κανονικής διάρκειας οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0 με τον Ολυμπιακό να χάνει μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη αφού ο Σουρλής δεν ευστόχησε σε πέναλτι.
Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι (3 χτυπήματα κάθε ομάδα) και εκεί ο Ολυμπιακός με δυο εύστοχα χτυπήματα του Γούλα (1-0) και του Ηλιάδη (2-1) πήρε την πρόκριση. Ο Παπαδόπουλος αστόχησε στο 2ο κατά σειρά πέναλτι. Σημειώνεται πως στον αγώνα με τον οποίο ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον όμιλό κέρδισε με 5-0 τον Αστέρα Παστίδας και κατέλαβε με 3 Χ 3 νίκες την πρώτη θέση. Τα γκολ στον αγώνα με τον Αστέρα πέτυχαν οι: Κεραμίδας, Ηλιάδης, Πολύδωρος, Τζανετής και Σουρλής.