Παπανώτας: «Σημαντικό παιχνίδι και για τους δυο μας»

Gazzetta team
Ο προπονητής της Θύελλας Φιλώτα Νίκος Παπανώτας μίλησε στο gazzetta.gr με αφορμή το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (18/4) με αντίπαλο τον Άρη. Εκτός οι Γετίμης, Χαραλαμπίδης, Σιμηχανίδης, επιστρέφει ο Ζηνόβιος.

Για την σημασία της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον Άρη, μίλησε στο gazzetta.gr ο τεχνικός της Θύελλας Φιλώτα Νίκος Παπανώτας, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι σημαντικό τόσο για τους «κίτρινους», όσο και για την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο gazzetta.gr:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και και για τους δυο μας. Έχουμε διαφορετικούς στόχους ο καθένας. Είναι πολυτέλεια για την ομάδα μου να βρίσκεται απέναντι στον Άρη, ο οποίος με το ρόστερ που διαθέτει είναι ομάδα η οποία πρέπει να βρίσκεται στην Super League. Παρόλα αυτά εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι και στα 90΄»

Έξω τρεις, επιστρέφει ο Ζηνόβιος

Στα αγωνιστικά η ομάδα της Φλώρινας ολοκλήρωσε την Παρασκευή (17/4) τη προετοιμασία του για τον αγώνα απέναντι στους Θεσσαλονικείς με χαλάρωμα και στημένα. Εκτός πλάνων του Νίκου Παπανώτα έχουν τεθεί οι Γετίμης, Χαραλαμπίδης και Σιμηχανίδης οι οποίοι είναι τραυματίες. Οι δύο πρώτοι έχουν υποστεί διάστρεμμα, ενώ ο τελευταίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Αντίθετα στην διάθεση του προπονητή του τέθηκε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Νίκος Ζηνόβιος ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η 19μελής αποστολή των ακριτών για τον εν λόγω ματς αποτελείται από τους: Αμπατζίδη, Στεργιάκη, Κοντογουλίδη Ανεστ., Καραπέτρο, Ζηνόβιο, Βλαδίκα, Μαρκόπουλο, Θεοδουλίδη, Κόλα, Κεσκερίδη, Ανδρεάδη, Μουρατίδη, Χαϊτίδη, Ζαρογιάννη, Κλάζογλου, Μπαμπάρη, Σιδηρόπουλο Γιωργ., Σιδηρόπουλο Χαρ. και Μισαηλίδη