Φιλική νίκη του Λεβαδειακού

Δημήτρης Τομαράς
Με 2-0 επεβλήθη του Πανελευσινιακού ο Λεβαδειακός σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς.

Στο 30ό λεπτό μετά από σέντρα του Μιλιάζες από τα αριστερά, ο Παππάς πήρε την μπάλα κάνοντας σέντρα - σουτ με τον Μρντάκοβιτς να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά. Στο 50' ο Χαρούζα προσπαθώντας να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακά του την έστειλε άθελά του στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 2-0, που παρέμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Λεβαδειακού έχοντας την υπεροχή θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει και άλλες φορές.

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης (46' Τσιντώτας), Τριποτσέρης, Κώτσιος (46' Τομάς), Μιλιάζες, Πελέ (62' Ρ. Γκόμες), Κατίδης, Ζίτο, Μιλοσάβλιεβ (46' Στάθης), Μπουσταμάντε, Παππάς (69' Πουλίδο) και Μρντάκοβιτς.

Πανελευσινιακός: Πουρής (34' Τσακιρτζίδης, 62' Νικολάκης), Στουρνάρας (46' Παπαπαναγιώτου, 77' Μεγμέτογλου), Τσίγκρος (46' Χαρούζα), Κουμπαρούλης (46' Κωνσταντινίδης), Δεινόπαππας (46' Γεωργούλης), Νικολάου (46' Έβερετ), Ριζογιάννης (46' Ευθυμιάδης), Κουσκουνάς (46' Ίντρι), Φλίγκος (46' Μπουσινάκης), Γκεμίσης (46' Γκέσιος) και Μαρής (46' Δουκάκης).