Ο μάνατζερ του Μέγερι και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ

Gazzetta team
Με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Ουγγαρίας ο μάνατζερ του Μπάλαζ Μέγερι έκανε λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα.

Ο Γιάνος Χρούτσκα μιλώντας στην «origo.hu», έκανε λόγο για δυσαρέσκεια του Μπάλαζ Μέγερι από την συμπεριφορά που έχει στον Ολυμπιακό και ουσιαστικά απέκλεισε το ενδεχόμενο ο πελάτης του να ανανεώσει με τους Πειραιώτες. Μάλιστα δεν έμεινε εκεί, καθώς επισήμανε πως μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 24χρονο τερματοφύλακα είναι και η ΑΕΚ.

Αρχικά επισήμανε: «Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποια σχέση του Μπάλαζ και την απόφαση του Ρομπέρτο για το αν φύγει ή μείνει στον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο του Μέγερι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ενώ ο Ρομπέρτο έχει ακόμη έναν χρόνο και έχει παίξει τόσο καλά που ίσως ο Ολυμπιακός να μείνει χωρίς τερματοφύλακα!

Πέρυσι η διοίκηση έδειξε πως ήθελε να κρατήσει τον Μπάλαζ, αλλά από τότε δεν έχουμε λάβει καμία προσφορά ανανέωσης παρά το γεγονός ότι η ίδια υπόσχεση επαναλήφθηκε τον Δεκέμβριο. Αυτή τη στιγμή είναι ο πιο παλιός στην ομάδα. Παίζει εκεί πέντε χρόνια κι ετοιμάζεται να κατακτήσει το πέμπτο του πρωτάθλημα.

Δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον του, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον από την Ντέρμπι, γερμανικές και τουρκικές ομάδες, ακόμη και από την ΑΕΚ με την οποία υπάρχει αντιπαλότητα».