Προώθησε Βλαβιανό η Επισκοπή

Gazzetta team
Την προώθηση του Σέργιου Βλαβιανού από την ομάδα Νέων, ανακοίνωσε η διοίκηση της Επισκοπής.

Στην ολοκλήρωση ακόμα μιας χειμερινής μεταγραφής αυτή τη φορά εσωτερικής, προχώρησε η διοίκηση της Επισκοπής. Ο σύλλογος του Ρεθύμνου προχώρησε στην προώθηση του νεαρού μεσοεπιθετικού από την ομάδα Νέων στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην πρώτη ομάδα, υπογράφοντας παράλληλα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την συνεργασία της με τον νεαρό ποδοσφαιριστή της, Σέργιο Βλαβιανό, από την Κ19 στην επαγγελματική ομάδα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ήρθε στην ομάδα μας τον περασμένο Ιούνιο και αγωνίστηκε σ’ όλα τα ματς της Κ19 στο πρωτάθλημα Football League ΟΠΑΠ των Νέων. Η εξαιρετική του απόδοση, έπεισε ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ΠΑΕ και από σήμερα αποτελεί μέλος της».

Βλαβιανός: «Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου»

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίο του έκανε τις εξής δηλώσεις: «Είμαι ευχαριστημένος από την όλη εξέλιξή μου στην Επισκοπή σ’ αυτούς τους πρώτους 6 μήνες. Θα προσπαθήσω να βγάλω ασπροπρόσωπους αυτούς που με πίστεψαν από την πρώτη στιγμή και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για την ομάδα. Τώρα είναι ώρα για δουλειά».

Ποιος είναι ο Σέργιος Βλαβιανός:

Τόπος Γέννησης: Αθήνα

Θέση: Μεσοεπιθετικός Αρ. φανέλας: 37

Ημ. Γέννησης: 7/6/1995. Ύψος: 1.68. Κιλά: 60

Περίοδος Ομάδα
2010-11: Καλλιθέα Κ20
2012-13: Καλλιθέα Κ20
2013-14: Καλλιθέα Κ20
2014β: Επισκοπή K19
2015α: ΠΑΕ Επισκοπή