Προτεραιότητα η ΑΕΚ για Κατσουράνη

Gazzetta team
Ο Κώστας Κατσουράνης φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση και από τον Ατρόμητο για να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, όμως είναι έτοιμος να κλείσει αυτήν την πόρτα για να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήρθαν σε επαφή με τον έμπειρο χαφ αμέσως μετά τον τραυματισμό του Κορδέρο για να διερευνήσουν τις προθέσεις του.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως έχει στα χέρια του πρόταση από τον Ατρόμητο για να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά τόνισε πως είναι έτοιμος να απορρίψει την προοπτική της Superleague, προκειμένου να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Ένωσης.

Η διάθεση του «Κατσούρ» είναι «κλειδί» στην υπόθεση, που πάντως δεν πρόκειται να γίνει σίριαλ, αφού και ο ίδιος φαίνεται διατεθειμένος να πει το «ναι», ακόμη και αν η πρόταση είναι μικρότερη οικονομικά από αυτήν της ομάδας του Περιστερίου.

Το μόνο θέμα είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου με τον Κατσουράνη να ζητά 1,5 χρόνο, ενώ η ΑΕΚ να προτιμά τη λύση του εξάμηνου με οψιόν ανανέωσης για την επόμενη σεζόν. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στη δεύτερη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, που αναμένεται να καθαρίσει τον... αέρα στο συγκεκριμένο θέμα.