Superleague: Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Θοδωρής Βασίλης
Στο κυνήγι του ΠΑΟΚ θέλει να παραμείνει ο Ολυμπιακός που φιλοξενεί τον Πανιώνιο για την 15η αγωνιστική, την ώρα που ο Ατρόμητος περιμένει τον Λεβαδειακό με μοναδικό στόχο τη νίκη. Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχουν Βέροια, Κέρκυρα και Παναιτωλικός.

Κέρκυρα-Εργοτέλης
Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει η Κέρκυρα που περιμένει τον προβληματικό Εργοτέλη. Οι Κρητικοί ταξίδεψαν με μηδέν ψυχολογία μετά την ήττα από την Ξάνθη και είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του Παύλου Δερμιτζάκη από την τεχνική ηγεσία.

Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης
Ο Πανθρακικός υπέκυψε στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού και παραμένει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Η ομάδα της Κομοτηνής είναι στην ζώνη του υποβιβασμού και απέναντι στον Αστέρα χρειάζεται μόνο νίκη. Οι Αρκάδες συνεχίζουν την πτήση τους στις υψηλές θέσεις και θα προσπαθήσουν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Θράκη

Ατρόμητος-Λεβαδειακός
Ο Ατρόμητος επέστρεψε με σκυμένο το κεφάλι από τα Γιάννενα και πλέον ο αγώνας με τον Λεβαδειακό είναι ιδιαίτερα κρίσιμος. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο γνωρίζιε καλά ότι μια πιθανή γκέλα απέναντι στους Βοιωτούς μπορεί να τον φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Ο Λεβαδειακός έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό αλλά στο τέλος είδε τους Πειραιώτες να φεύγουν με το τρίποντο. Ο Σάββας Παντελίδης θα έχει αρκετές απουσίες για άλλο ένα ματς κι ελπίζει ότι η τύχη αυτή την φορά θα είναι με το μέρος του.

Βέροια-Νίκη Βόλου
Καλύτερο αντίπαλο δεν θα μπορούσε να έχει η Βέροια αυτή την στιγμή για να επιστρέψει στις νίκες. Οι Βολιώτες είναι σε τραγική κατάσταση, ο Ανδρέας Πάτσης αποχώρησε και το μυαλό μόνο στο παιχνίδι με την «Βασίλισσα του Βορρά» δεν είναι.

ΟΦΗ-Καλλονή
Ο ΟΦΗ προβλημάτισε έντονα με την εμφάνισή του απέναντι στον Πανιώνιο. Οι Κρητικοί έδειξαν μεγάλες αδυναμίες και πλέον ο αγώνας με την Καλλονή έχιε χαρακτήρα τελικού. Η Καλλονή από την πλευρά της έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία του προηγούμενου αγώνα με τον Παναιτωλικό και θα προσπαθήσει να φύγει από το «Γεντί Κουλέ» με βαθμό ή βαθμούς.

Παναιτωλικός-Πλατανιάς
Τα «καναρίνια» πέτυχαν τον σκοπό τους που ήταν να μην ηττηθούν στην Μυτιλήνη. Τώρα με όπλο την έδρα τους θα προσπαθήσουν για τη νίκη που θα τους ανεβάσει πιο πάνω στην βαθμολογία και μπορεί ακόμα και να αλλάξει τους στόχους της ομάδας. Ο Πλατανιάς πήρε βαθιά ανάσα μετά τη νίκη επί της Νίκης Βόλου και θα ψάξει για ένα θετικό αποτέλεσμα για καλές γιορτές.

Ολυμπιακός-Πανιώνιος
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ολοκληρώσουν την χρονιά μόνο με νίκες ώστε να συνεχίσουν να πιέζουν τον ΠΑΟΚ. Ο Μίτσελ αναμένεται να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει. Ο Πανιώνιος από την πλευρά του θα προσπαθήσει να σταθεί με αξιοπρέπεια απέναντι στον πρωταθλητή. Εκτός ο Κολοβός και ο Φούντας.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τετάρτη (17/12)
Κέρκυρα-Εργοτέλης (15:00)
Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης (15:00)
Ατρόμητος Αθηνών-Λεβαδειακός (17:15)
Βέροια-Νίκη Βόλου (17:15)
ΟΦΗ-Καλλονή (17:15)
Παναιτωλικός-Πλατανιάς (17:15)
Ολυμπιακός-Πανιώνιος (19:30)

Πέμπτη (18/12)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ (17:15)
Ξάνθη-Παναθηναϊκός (19:30)