Φιλικό: ΠΑΣ Γιάννινα - Λάρισα 0-0

Gazzetta team
Στο 0-0 έμειναν ΠΑΣ Γιάννινα και Λάρισα σε φιλικό που έγινε στα Ιωάννινα την Κυριακή το απόγευμα... Έχασαν πέναλτι οι γηπεδούχοι.

Την ευκαιρία να δουν την κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους είχαν τόσο ο τεχνικός του ΠΑΣ όσο και της Λάρισας, στο φιλικό που έγινε στους Ζωσιμάδες. Η Λάρισα κατάφερε να είναι απειλητική και έφτασε κοντά στο γκολ στο 32' με τον Ντερνίς να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στην επαναφορά ο Σουάνης πήρε το ριμπάουντ, αλλά έστειλε και αυτός την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Σωτηρίου.

Από πλευράς γηπεδούχων, στο 68' ο Λίλα ανατράπηκε από τον Τσεμπερίδη με τον Ίλιτς που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι να αστοχεί... Έτσι το 0-0 έμεινε, παρά και την μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για την Λάρισα, όταν ο Μπλέντι βρέθηκε τετ α τετ αλλά ο Βελλίδης έσωσε την εστία του.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου, Στρούνα, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς, Ηλιάδης, Ακόστα, Μανιάς, Ίλιτς.

Έπαιξαν και οι: Βελλίδης, Χαρίσης, Γιάκος, Σαπαλίδης.

Λάρισα (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κουρτεσιώτης, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Τζούνιορ, Πινδώνης, Πέρικο, Σουάνης, Μπίλα, Στεφανίδης.

Έπαιξαν και οι: Ντερνίς, Αθανασόπουλος, Μελλισάς, Νεμπεγλέρας, Τσιλιγκίρης, Αναστασάκος, Μπλέντι, Κοντοδήμος, Καρανίκας, Τσεμπερίδης.