Για αποτέλεσμα... πρόκρισης στην Ιταλία ο ΠΑΟK

Gazzetta team
Με τον Άγγελο Αναστασιάδη να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, ο ΠΑΟΚ θέλει πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Φιορεντίνα (10:05, ΑΝΤ1), για να κρατάει την τύχη στα χέρια του.

Η εντός έδρας ήττα από τη Φιορεντίνα, έκανε ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή του Δικεφάλου στην υπόθεση πρόκριση. Με μόλις τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της, η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη καλείται να πάρει πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα στο “Αρτέμιο Φράνκι”, για να μην υπολογίζει... σε άλλους και να αυξήσει τις πιθανότητες της να βρεθεί για 4η φορά στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτό θα συμβεί εφόσον στα δύο εναπομείναντα ματς, με Γκινγκάμπ εντός έδρας και τη Μινσκ στη Λευκορωσία, οι Θεσσαλονικείς κάνουν το απόλυτο, ωστόσο το έργο των “ασπρόμαυρων” γίνεται ακόμα πιο δύσκολο λόγω τω αρκετών προβλημάτων που έχει να αντιμετωπίσει ο Αναστασιάδης.

Οι απουσίες των Μακ και Ρατς άλλωστε ήταν δεδομένες, όπως και του Σκόνδρα, με τον Κυριάκο Σαββίδη να έρχεται να προστεθεί στο απουσιολόγιο, λόγω ενός τραβήγματος στο δικέφαλο. Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Τζαβέλλας που έλειπε το προηγούμενο διάστημα, προπονήθηκε κανονικά χθες και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όπως και ο Παπαδόπουλος, με τον Κάτσε, αλλά δύσκολα θα έχουν όπως φαίνεται θέση στο βασικό σχήμα.

Συγκεκριμένα κάτω από δοκάρια αναμένεται να καθίσει ο Γλύκος, με την αμυντική τετράδα να αποτελείται από τους Κίτσιου, Κατσικά, Βίτορ και Σπυρόπουλο. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Τζανδάρης, Τζιόλης, Γκολάσα, ενώ στην επίθεση οι Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης και Περέιρα.

Όσο για τους “βιόλα”, ο Ταταρουσάνου πρόκειται να υπερασπιστεί την εστία τους, με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο να αποτελούν οι Τόμοβιτς, Μπασάντα, ενώ στα άκρα της οπισθοφυλακής θα αγωνιστούν οι Πασκουάλ (αριστερά) και Ρίτσαρντς (δεξιά). Οι τρεις του κέντρου αναμένεται να είναι οι Κούρτιτς, Πιζάρο, Λατσάρι, ενώ στην επίθεση θα βρίσκονται οι Βάργκας, Γκόμεζ και Ίλισιτς.