Nεκροταφείο για φανατικούς οπαδούς η Κορίνθιανς!

Δήμος Μπουλούκος
Στη ζωή Κορίνθιανς και στον... θάνατο Κορίνθιανς! Αυτό φαίνεται να σκέφτηκε η διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας που θα κατασκευάσει νεκροταφείο!

Οπως ανακοίνωσε η Κορίνθιανς, οι οπαδοί της θα έχουν έτσι την ευκαιρία να «αναπαυτούν» δίπλα στους αγαπημένους τους, παίκτες! Το σύνθημα μάλιστα του εγχειρήματος θα είναι: «Για αυτούς που είναι οπαδοί, από την αρχή ως το τέλος».

Σύμφωνα με τα σχέδια θα έχει χωρητικότητα 70.000 θέσεων και θα χωριστεί σε τρεις ζώνες. Η κεντρική θα περιλαμβάνει και την ρέπλικα ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου και εκεί θα ενταφιάζονται οι πιο γνωστοί ποδοσφαιριστές της Κορίνθιανς, αλλά και άλλες προσωπικότητες της ομάδας. Οποιος απλός φίλαθλος επιθυμεί θέση σε αυτή τη ζώνη, θα πρέπει να δώσουν από 400 ως 2.500 ευρώ!

Η αποπεράτωση της κατασκευής του νεκροταφείου θα γίνει το καλοκαίρι του 2015. Πάντως δεν θα είναι η πρώτη φορά που ποδοσφαιρική ομάδα, κάνει κάτι παρόμοιο, Τόσο η Μπόκα Τζούνιορς όσο και η Σάλκε δίνουν τη δυνατότητα ενταφιασμού σε δικά τους νεκροταφεία, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει δημιουργήσει ένα μαυσωλείο. Ωστόσο, το μέγεθος της κατασκευής που θα κάνει η Κορίνθιανς, θα είναι μοναδικό!