Φιορεντίνα - Ουντινέζε 3-0

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Η Φιορεντίνα πέτυχε την τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα επικρατώντας εύκολα 3-0 της Ουντινέζε. Μόνος του πάλευε ο Καρνέζης, εξαιρετικός ο Μπαμπακάρ!

Μπαμπα-σόου και η Φιορεντίνα βρίσκει στο πρόσωπό του τον νέο ηγέτη της. Δυο γκολ και άνετη νίκη 3-0 κόντρα στην Ουντινέζε. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ είχε εξαιρετικά διαστήματα, έπαιξε πολύ καλή μπάλα και μείωσε τη διαφορά από την 3η θέση.

Η Φιορεντίνα μπήκε δυνατά στο ματς, αλλά βρήκε απέναντί της τον εξαιρετικό Καρνέζη, ο οποίος σε δυο περιπτώσεις νίκησε τον Μπαμπακάρ και τον Ιλισιτς, ειδικά στο τετ α τετ του Σλοβένουν έκανε μεγάλη επέμβαση. Οι «Βιόλα« είχαν τον έλεγχο, αλλά και την τύχη, αφού ο Ντι Νατάλε δυο φορές δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο Καρνέζης πάλευε μόνος, ωστόσο στο 44' η Ουντινέζε δεν άντεξε και ο Μπαμπακάρ πέτυχε το 1-0. Με το... καλημέρα του β' μέρους ο Σενεγαλέζος θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά ο Καρνέζης έκανε ακόμα μια εξαιρετική επέμβαση. Στο 70' πάντως δεν έχασε την ευκαιρία πετυχαίνοντας το 2-0. Το 3-0 διαμόρφωσε ο Μπόρχα Βαλέρο στο 80'.

Φιορεντίνα: Νέτο, Σάβιτς, Μπασαντα, Αλόνσο, Πασκουάλ, Βαλέρο, Πιζάρο (62' Ακουιλάνι), Κούρτιτς, Ιλισιτς, Μπαμπακάρ, Κουαδράδο.